2777
2789
عنوان

خواهرم با صورت خونی دیشب اومده خونمون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 75 پست
بذارید بخوابه و استراحت کنه بعد ببریدش بیمارستانچند سالشه خواهرتون؟

34سالشه.همون لحظه ی اول میفرستم احساس میکنم تاثیرش بیشتر بود البته خودم سریع ترمیم کننده زدم الان جای ناخن هاش التهاب شدید داره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی تعجب اوربودبرام رفتارخواهرت شایداولین عروسیه که اینطورخوانواده شوهرش رو دوست داره ازته دل البته ...

تنها عروس خانواده ست و مادر شوهرش بی نهایت خوش قلب و خوش اخلاق یعنی الان خواهرم بهش زنگ بزنه بگه قتل کردم میگه فدای سرت قربونت برم بگو کار من بوده. اصلا خیلی عجیبه پدر شوهرش هم روز اول گفته من دختر ندارم این دختر منه وای به حال هر کی دلشو بشکنه ناگفته نماند خواهرم هم خوش اخلاقه. فکرشو بکن میان خونشون مادرشوهرش میاد دست اینو میبوسه 

عزیزم من گفتم چه پمادی بزنم جای زخم ها نیفته چون الان دکتر پوست نیست که ببرمش دکتر

چندتا شماره مطب بگیرید تماس بگیرید هستند یا ن

داروخونه برید راهنمایی میکنند بگید زخمش شدید

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

چندتا شماره مطب بگیرید تماس بگیرید هستند یا ن داروخونه برید راهنمایی میکنند بگید زخمش شدید

از دارو خونه یه پماد گرفتم نمیدونم چقد تاثیر داره دوستان میگن آلفا بهتره 

الان دیگه خوبه خداروشکر فقط میگه بخوابم

قرار نیس یکسره آسیب بزنه به خودش . رفتارش متعادل نیس ! بدتر ازون اینکه گفته یادمم نیس چیکار کردم . بچه  اگه داره بدتر برا بچه خطر داره . بهرحال یه روانشناس باید ببیندش . قطعا دارو میده

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
قرار نیس یکسره آسیب بزنه به خودش . رفتارش متعادل نیس ! بدتر ازون اینکه گفته یادمم نیس چیکار کردم . ب ...

تا حالا اصلا همچین کاری نکرده بود حتی بابای خودم فوت شد این کارو نکرد وابستگی خیلی زیادی به پدرشوهرش داره و شوک شدید بهش وارد شده. آرامبخش زده اگه بعدا بهتر نشد میبرمش دکتر

از دارو خونه یه پماد گرفتم نمیدونم چقد تاثیر داره دوستان میگن آلفا بهتره

امیدوارم ک خوب بشه ، برای عفونت نکنه هم انجام بدید یه وقت عفونت نکنه 

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

تا حالا اصلا همچین کاری نکرده بود حتی بابای خودم فوت شد این کارو نکرد وابستگی خیلی زیادی به پدرشوهرش ...

بین بخاطر خودش گفتم . یه چیزی یهو پیش میاد . نه که از اول داشته باشه . ولی الانم پیگیری نکنید برا خودش بدتر میشه . بتزم خودتون میدونید

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏