2777
2789

؟؟

میشه لطفا راهنمایی کنید ؟ خییییلی مهمه
پوستم مشکل منافذ و لک مانند داشت خطم انداخته بودبخاطر منافذ دکتر ضدآفتاب سان اسکرین همون سی گل داد....خودم ضد آفتاب بارداری لافار دارم ...( باردار نیستم شنیده بودم خوبه برا همون خریدم ) لافار بزنم یا بندازم دور ؟

جوش زیر پوستی ام دارم

من از ضد آفتاب رنگی لافارر استفاده کرده بودم و اصلا اصلا خوب نبود، 

حتی از تونر مخصوص پوست چرب لافارر هم راضی نبودم،

ولی یک برندی از محصولات ایرانی هست به اسم ژنوبایوتیک که من از فوم شست و شوی صورت و تونر و آبرسان اش استفاده کردم و خیلی خیلی راضی بودم چون پوست من منافذ باز داره و چربه و مستعد جوشه،

من میگم یا ضد آفتاب ژنوبایوتیک مخصوص نوع پوستت رو بگیر یا ضد آفتاب الارو بگیر ، من از محصولات الارو هم خیلی راضی بودم‌.

من دیشب خیلی نظرات روتو دیجیکالا خوندم برایت مکس سفارش دادم .. با عرض معذرت اصلا برند سی گل رو قبول ندارم ولی لافارر مدلهای خوب و متنوعی داره ..البته بستگی به جیب آدم داره الان عیدی هام دستم بود گفتم بزار دوتا کرم خوب سفارش بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از ضد آفتاب رنگی لافارر استفاده کرده بودم و اصلا اصلا خوب نبود، حتی از تونر مخصوص پوست چرب لافارر ...

من یه تومن دادم دوتا لافار گرفتم دیروزم دکتر داروساز سیگل داد الان چه کنم 🥲

مشکل پوستیت چی بود گلم جوش زیر پوستی نمیاره که؟

یه بیماری خود ایمنی دارم سلول های پوستیم با تماس با یه سری چیزها خودکشی میکنن و زخم میشه 

نه جوش نمیزد 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

من یه تومن دادم دوتا لافار گرفتم دیروزم دکتر داروساز سیگل داد الان چه کنم 🥲

ای بابا 

چرا قبلش تحقیق نکردی یا نظرات رو نخوندی ؟ 

داروخانه ها بهشون اعتمادی نیست چون فقط میخوان محصولات شون رو به فروش برسونن،

دفعه ی بعدی کالای مورد نظرت رو توی سایت د.ی.ج.ی کالا سرچ کن و نظرات بقیه رو راجع بهش بخون حتما.

ولی در کل باید همه رو امتحان کنی تا ببینی چی مناسب پوست شما ست ، شاید لافارر برای من مناسب نبوده ولی برای شما مناسب باشه.

سی گل که نه ،لافارر استفاده نکردم تا حالا، از بین برندای ایرانی از اسکین وان،آنژسل،مای فلوئیدی،ویتال ...

بنظرت بین این دوتا کدمو بزنم ؟ 

لافار سرخورد خریدم سیگل داروساز داد 

یه بیماری خود ایمنی دارم سلول های پوستیم با تماس با یه سری چیزها خودکشی میکنن و زخم میشه نه جوش نمیز ...

پس اگر اینطوره باید به متخصص پوست مراجعه کنی و ازش نظر بخوای چون مثل اینکه پوست تون خیلی حساسه،

بازم میگم که اصلا به داروخانه اعتماد نکنید.

بنظرت لافار خودمو بزنم ؟ لافارو سرخورد خریدم ولی سیگل رو داروساز داد

لافاررمن مدلی که هم ضد آفتاب هم ضد لک رو داشتم .. ضد آفتاب های رنگی رو دکتر توصیه نمیکنه ..برو همون مدلی که داری رو توی سایت ها و دیجیکالا سرچ کن نظرات رو بخون اینطوری بهتر میتونی تصمیم بگیری برا خرید ..