2777
2789
نه پولدار نیستم 😂 وسعم در حد همون لافار بود

الهی عزیزم . من خودم عاشق محصولات کره ای سام بای می هستم ولی چون خیلی گرون هستن نمیتونم تهیه کنم و از همین محصولات  ایرانی توی روتین پوستیم استفاده میکنم ولی خب ایرانی ها هم خوب هستن.

بی آب و تاب و توان،

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من کلا خیلی تحقیق کردم اما نظراتو خوندمو بررسی تو یوتیوبو پرسیدن از متخصص پوست لافار زیاد جالب نیست ...

بین لافار و سیگل کدومو بزنم فعلا؟ 

بعدا خواستم ضد آفتاب خوب بخرم چی ؟ چی بگیرم 

الهی عزیزم . من خودم عاشق محصولات کره ای سام بای می هستم ولی چون خیلی گرون هستن نمیتونم تهیه کنم و ا ...

خیلی ممنونم گلم 

امیدوارم شرایط بهتر بشه و بتونیم برند بهتر بخریم  سام بای می رو خیلی تعریف میکنن ولی تو نظرات دیدم بعضیا جوش زده بودن باهاش شما پوستت خشکه ؟ شنیدم خشکا خوبه 

خیلی ممنونم گلم امیدوارم شرایط بهتر بشه و بتونیم برند بهتر بخریم سام بای می رو خیلی تعریف میکنن ولی ...

واقعا منم امیدوارم اوضاع کشور مون خوب بشه ، 

محصولات سام بای می تا جایی که من میدونم بیشتر مخصوص پوست های چرب و مستعد جوش هستن، من تا به حال استفاده نکردم . پوست خود من هم چربی و منافذ باز داره و مستعد جوشه ، البته الان نسبت به سال های پیش خیلی کمتر جوش میزنم شکر خدا.

بی آب و تاب و توان،

راستی یادم رفت بگم دکتر متخصص پوست به مامان من گفته بود که حتما حتما از کرم های ضد آفتاب بدون رنگ و ...

این داروسازه چرا رنگی داده 🤦🏻‍♀️

خداروشکر لافارم بی رنگه همینو میزنم پس 

این داروسازه چرا رنگی داده 🤦🏻‍♀️خداروشکر لافارم بی رنگه همینو میزنم پس

به نظر منم بین لافارر و سی گل ، باز شاید لافارر بهتر باشه.

ایشالله که برای پوست تون مناسب باشه.

بی آب و تاب و توان،