2777
2789

اولش بگم که بحث پول نیس کلا منظورم خداروشکر بچه هام گدای پول کسی نیستن،بحث ارزشه که ما به بچه ی اون گذاشتیم و اونا خودشونو میزنن به اون راه همیشه 

چهارشنبه سوری شوهرم ۲۰۰ تومن گذاشت تو جیب بچه ی سه سالشون،دوباره عید اومدن خونمون ۲۰۰ تومن عیدی داد بهش  

دیشب رفتیم خونشون هزارتومن نداد دست دوتا بچه ی من که بچه خوشحال بشه بگه عموم عیدی داده مثلا 

همیشه همینه،رفتیم مشهد بچش هنوز بدنیا نیومده بود لباس خریدم آوردم براش،سال بعدش اینا رفتن مشهد یه چمدون برا خودشون و بچشون لباس خریدن یه جفت جوراب سوغاتی نیاوردن برا بچه های من 

تو همین ماه قبل عید روزی ۵ میلیون تقریبا پول دراورده 

شوهرمم چون کارشون پیش همه بهش ۴ میلیون عیدی داد

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق داری 

ولی فقط خودتو پیر میکنی 

بیخیال 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

تقصیره خودته شما چرا عیدی میدین..باهرکی مثل خودش

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
بیشتر ببینید
چقدر ببخشید بیشعوره

بخدا بازم میگم بحث پول نیست بحث اون احترامیه که شوهر من به بچه ی اون گذاشت بچه ی ۳ساله پول چه میدونه چیه اخه  

بچه های من ۸ و ۱۰ ساله هستن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰