2777
2789

اما یه سوال دارم سوالم اینه که وقتی صندلی اجاره کردم خودم باید مشتری پیدا کنم؟ یا مشتری هایی که میاد آرایشگاه ناخن بکاره رو براشون ناخن بکارم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودت باید آگهی بدی برای مدل کاشت

که فقط هزینه مواد گرفته بشه 

بعد عکاسی کنی توی پیج قرار بدی 

کم کم مشتری پیدا میشه 

و شما جا میفتی

از ۱۶ فروردین داستان یه چیز دیگه اس 💞تموم زندگیمی هر چی داروم‌به فدات ...میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔در حوالی سی سالگی...

بیشتر ببینید
هردو بلخره میخای پول بدی ب صاحب سالن هرکی اومد بسپر بهت بگن شمارتم پرینت کن بزن سالن نبودی زنگ بزنن

میخوای درسته نه میخای 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید