2777
2789
عنوان

چرا انقدر تو جامعه ما پول مهم شد

582 بازدید | 49 پست

نمیگم پول رفاه و آسایش نمیار چرا خیلی هم میار ادم داشت باشه خیلی هم خوب 

ولی اونقدر نیست که اگر پول نباش ادم احساس بدبختی کن 

بنظرم ادم یک خونه داشت باشه یک ماشین دیگه نباید حرص پول رو بزنه چون دیگه حس امنیت رو دار 

من خودم تو زندگی متوسط بزرگ شدم ماشینمون پراید یک خونه داریم  گوشی هامون مدلای معمولی سامسونگ و شیائومی مسافرتامون همه داخلی بودن عروسی میگیریم با یک نوع غذا نهایت دو مدل غذا  ولی واقعا بخاطر زندگی متوسطم حس بدی نداشتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نرمال هستید ما زیر خط فقریم

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید
به قول ی آدم حسابی پول شاید خوشبختی نیاره ولی قطعا بدبختی میاره

از یک حد کمترش اره مثلا ادم سقف بالای سرش نباش مریص شد پول دوا درمون نداشت باشه ولی به یک سقفی که رسیدی دیگه اونقدرا هم باعث بدبختی نیست 

والا راستش من همون خونه هم ندارم مستاجرم هیچ حس بدی هم ندارم دارم زندگی میکنم سقفی بالای سرم خداروشکر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون متاسفانه پول که داشته باشی حتی میشه اصالتو فرهنگ و سواد رو هم خرید 

حتی حرف پولدارو قد یه آدم خیلی مهم هم حساب میکنن

زیاد دیدم متاسفانه

ولی یکی با زحمت با تحصیلات بالا باشه اما از پایین شهر باشه کسی نگاش نمیکنه

به قول ی آدم حسابی پول شاید خوشبختی نیاره ولی قطعا بدبختی میاره

پول بدبختی میاره؟

درستش اینکه پول شاید خوشبختی نیاره

ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چون توي جامعه ما آينده و ثبات و امنيت رواني ديگه وجود خارجي ندارن! كسي نميتونه براي هيچي برنامه ريزي كنه چون از امشب به فردا همه چي كن فيكون ميشه! تنها چيزي كه به بقا كمك ميكنه پوله