2777
2789

مادرشوهرم همسایه دیوار ب دیوارمونه

ما هر سال عید دیدنی ب محض سال تحویل فوری میریم خونشون اما اون نسبت ب اومدن ب خونه ما بی اهمیته

پارسال بعد ۱۳یه سر اومد،امسالم هنوز نیومده

مامانم میگ رک ب روش بیار تا بدونه باید ارزش قائل بشه،همسرم میگ برات بی‌اهمیت باشه تا حتی اگ از عمد هم هست خوشحال نشه ک دل خورت کرده

با هم مشکلم نداریم اینجورم نیس ک منزوی باشه صب تا شب بیرون در حال گردشه خونه همه هم رفته جز ما

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

از خدات باشه سیریش نیست سرش تو کار خودشه اتفاقا اهمیت نده

بحث ارزش‌گذاریه اخه،خونه تنها بچش ک همسایه دیوار ب دیوارشه عید تا عیدم نیاد حتی؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به خدا از رو بیکاری هستش فکرهاتون به سمت همه ی موضوعات میره ، اصلا رفتی گفتی جز دلخوری و ... چیز دیگه ای هم اتفاق می افته اخه تازه چند تا موضوع جدید به ذهنتون اضافه میشه ، در خونه تون به روی مهمون بازه دیگه هر وقت بخواد بزار بیاد عید و مناسبت هارو بی خیال 

بهتر بود که مادرت عاقل تر از دامادش باشه

اما دامادش عاقل تر از خودشه

به مادرت خیلی احترام بذار

اما خودتو بسپر به شوهرت چون تکیه گاه خوبیه و عقل و تدبیرش بیشتر از مادر و دختر هست

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

به خدا از رو بیکاری هستش فکرهاتون به سمت همه ی موضوعات میره ، اصلا رفتی گفتی جز دلخوری و ... چیز دیگ ...

درسته ممنون

بهتر بود که مادرت عاقل تر از دامادش باشهاما دامادش عاقل تر از خودشهبه مادرت خیلی احترام بذاراما خودت ...

درسته راهنمایی های همسرم بجا بوده همیشه، منم بی سیاستم الانم چون دودل بودم تاپیک زدم

ممنون از راهنماییتون

درسته راهنمایی های همسرم بجا بوده همیشه، منم بی سیاستم الانم چون دودل بودم تاپیک زدمممنون از راهنمای ...

از چه زمانی فهمیدی همسرت معقوله و درست میگه ؟

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

به خدا از رو بیکاری هستش فکرهاتون به سمت همه ی موضوعات میره ، اصلا رفتی گفتی جز دلخوری و ... چیز دیگ ...

بببخشید می پرسم 

جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش ناراحتیم؟

بببخشید می پرسم جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش ناراحتیم؟

خواهش می کنم نه ، داری دلیل عوض شدن رفتارشو ازش سوال می کنی طرف مقابل هم واقعا اگه رفتارش همونی باشه که از اول بوده و از سمت خودش مطمعن باشه ازت سوال می کنه چه کاری یا رفتاری کردم که این حس بهت دست داده و سعی می کنه  سوء تفاهم هارو حل کنه