2777
2789

من ساعت ۱۲ اینا گذاشتم اولش یکی خط پر رنگ شد یکی کمرنگ بعد کلا اون خط کمرنگه رفت ولی الان باز نگاه میکنم بازم افتاده امکان داره مثبت بشه 

دو تا مارک امتحان کردم یکیش اینطوری شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بی بی چک اگه درجا مثبت شد،بارداری .

اگه رفتی یکساعت دیگه برگشتی دیدی مثبت شده، منفیه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

صبح با اولین ادرار امتحان کن  ببین اگه باردار باشی حتی یه روز از موعدت گذشته باشه فوری نشون میده

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خالم میگفت اول بی بی چک زدم منفی بود ی روز بعدش دیدم دو خط افتاده رفتم آزمایش گفتن حامله ای نمیدونم ...

برای من دوساعت گذشته بود دیدم یه خط افتاده نمیدونم آخه ماه پیش همین مارکو امتحان کردم حتا بعد از یک روز هم حاله نداشت بخاطر همین گیج شدم یکم

صبح با اولین ادرار امتحان کن ببین اگه باردار باشی حتی یه روز از موعدت گذشته باشه فوری نشون میده

اره صبح باز امتحان میکنم آخه من ماه پیش با همین ما ک امتحان کردم حتا بعد از یه روز هم حاله نداشت

ان شاالله به حق این شب های عزیز هرکی منتظره خدا یه نی نی خوشکل بهش بده 

من خودم سر بارداری خیلی اذیت کشیدم خیلی حرف شنیدم الانم خدا دوتا دسته گل بهم داده خدایا شکرت 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
برای من دوساعت گذشته بود دیدم یه خط افتاده نمیدونم آخه ماه پیش همین مارکو امتحان کردم حتا بعد از یک ...

انگاری منتطر جواب مثبتین انشالله ک حامله این

فردا امتحان کنین یبار دیگه اگه باز اینجور شد آزمایش خون بدین

نام کاربريم به یاد بچگی هامه
برای من دوساعت گذشته بود دیدم یه خط افتاده نمیدونم آخه ماه پیش همین مارکو امتحان کردم حتا بعد از یک ...

منم چند بار بیبی زدم منفی مطلق بوده

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤