2777
2789
عنوان

بنظرتون چ واکنشی نشون بدم موندم اصن☹️😶

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 43 پست
خواهش می کنم نه ، داری دلیل عوض شدن رفتارشو ازش سوال می کنی طرف مقابل هم واقعا اگه رفتارش همونی باشه ...

اخه هيچ جوابی بهم نداد

بعدم فهمیدم تو ایتا مسدود کرده‌ 🥲🥲

خواهش می کنم نه ، داری دلیل عوض شدن رفتارشو ازش سوال می کنی طرف مقابل هم واقعا اگه رفتارش همونی باشه ...

آخه چند وقت پيش واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک دادن ولي اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 من خیییلی ناراحت شدم ازش ولی سکوت کردم

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 

ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد 

که هيچ جوابی بهم نداد 

مگه بده پيام تبریک تولد یا احوالپرسی 🥲 🥲 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه چند وقت پيش واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک دادن ولي اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ا ...

رفتارت کاملا درست و از رو عقل و منطق بوده ولی طرف هنوز به اون بلوغ فکری نرسیده که چه جوری وقتی کاری باب میلش نیست با صحبت کردن و بیان کردنش مشکلش رو حل کنه با دیر سین زدن و جواب ندادن فقط می تونم بگم بچگی کرده چون می تونست راهت باهت حرف بزنه و درد و دل کنه ، یه روز دوباره پیام میده سعی کن این بار اون حرف بزنه و وسط حرفش هم اصلا صحبت نکن یا سعی نکن قانعش کنی فقط ببین چی تو مغزش بوده همین اخر سرم بگو عق با شماست و ادامه نده  بزار تو عالم خودش گیر کنه 

رفتارت کاملا درست و از رو عقل و منطق بوده ولی طرف هنوز به اون بلوغ فکری نرسیده که چه جوری وقتی کاری ...

والا کامل قطع رابطه کرد باهام

من تا حالا هیچ کس این جور باهام رفتار نکرده‌ بود🥲🥲

رفتارت کاملا درست و از رو عقل و منطق بوده ولی طرف هنوز به اون بلوغ فکری نرسیده که چه جوری وقتی کاری ...

والا کامل قطع رابطه کرد باهام

من تا حالا هیچ کس این جور باهام رفتار نکرده‌ بود🥲🥲

ما هر دو خانم یمآخه چرا یه آدم با تحصیلات بالا این جور رفتار می کنه 🥲 🥲

جنسیت مهم نیست عاقل بودن طرف مهم ، سعی کن تو زندگیت رفتار این افراد روت تاثیر نزار چون خودت واقعا داری تصمیم های درست رو به موقع انجام میدی 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲

اولش اره ناراحت میشدم با خودم خلوت میکردم چه کار اشتباهی کردم وقتی ببینم کار اشتباهی نکردم دیگه ناراحت نمیشم و خیالم راحت میشه که دوستم دنبال بهانه بوده قید دوستی رو بزنه و موفق هم شده

حق میدم بهت چون یهو این اتفاق افتاده ولی اروم اروم فراموش می کنی این حس رو

به نظر شما من بدم یا مقصرم 

من کاریش نکردم

فقط گاهي مناسبت ها واسش پيام تبریک می دادم 🥲🥲