2777
2789
عنوان

این هفته میخوام برم حلالیت بطلبم از یکی دعا کنید بد نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونم پشت سر من حرف زده ی فوشایی داده که آدم روش نمیشه بگه و قبل از این جریانات هم خیلی با حرفاش اذیت ...

به خدا قسم من بجز خوبی واسه خانواده شوهرم نکردم حتی سرسوزنی واسه هیچکدومشون بدی نداشتم نمیدونم چرا ازم بدشون میاد زندگی واسم خیلی سخت شده خانواده خودم بهم متلک میزنن طعنه میزنن چرا خانواده شوهرت سمتت نمیان 

ان شالله که بخیریت میگذره...اگ میشناسیدش و می‌دونی که آشوب نمیکنه برو وگرنه نرو

فهمیده که پشت سرش حرف زدم .

منم فهمیدم اون پشت سرم حرف زده و فوش خیلی رکیک بهم داده .

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

ب نیتش نماز شب یا قرآن بخون. یا از طرفش نماز هدیه کن به ائمه اطهار

رد مظالم رد کن. ب فقیر پول بده ب نیتش. اون دنیا اینارو میبینه ک در قبالش کارهای خوب کردی جبران شده.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
نتیجه به احتمال زیاد مثبت خواهد بود اگرم منفی شد شما وظیفه خودتو انجام دادی .

اگه منفی شد و حلال نکرد چیکار کنم؟ 

اگه اومد و مردم چیکار کنم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

ب نیتش نماز شب یا قرآن بخون. یا از طرفش نماز هدیه کن به ائمه اطهاررد مظالم رد کن. ب فقیر پول بده ب ن ...

عزیزم مطمئنی؟ 

من گفتم ب خدا که هر کار خیری که من میکنم از ریز تا بزرگ 

همه ی اونا که بهشون بد کردم و خبر ندارم یا می‌دونم و حلالم نمیکنن سهیم هستن 

این قبوله؟

ان شاالله ک خیره برای منم دعا کن تو عصبانیت یکی رو فحش کش کردم منم عذاب وجدان دارم امیدوارم منو ببخشه ازم قهر کرده

پا پیش گذاشتم با پیامک و تماس ولی خب..

برات صلوات می‌فرستم آیت الکرسی میخونی؟ خیلی حالم بده🥲🥲

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

ان شاالله ک خیره برای منم دعا کن تو عصبانیت یکی رو فحش کش کردم منم عذاب وجدان دارم امیدوارم منو ببخش ...

اره خوندم عزیزم

خداکمک میکنه بروجلوبه امیدخدا

خدا کنه عزیزم 

اگه واقعا آدم پشیمون باشه خدا کمک می‌کنه درسته

اگه منفی شد و حلال نکرد چیکار کنم؟ اگه اومد و مردم چیکار کنم

این کار شما جنبه توبه داره و خدا توبه پذیره . وقتی از جانب خدا خیالت راحت باشه دیگه ناراحت هیچی نباش . سن شما هم اونقدر نیست که بگی اگه مُردم چی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

این کار شما جنبه توبه داره و خدا توبه پذیره . وقتی از جانب خدا خیالت راحت باشه دیگه ناراحت هیچی نباش ...

مرگ اصلا ب عدد نیست عزیزدلم

الان اطراف من هرچی فوت می‌کنه همسن و سالای خودمن.

مرسی بابت نظر خوبت

عزیزم مطمئنی؟ من گفتم ب خدا که هر کار خیری که من میکنم از ریز تا بزرگ همه ی اونا که بهشون بد کردم و ...

عزیزم رد مظالم یعنی جبران درقبال ظلم هایی که کردیم.

بعضی از مراجع گفتن رد مظالم فقط با پول به فقیر رفع میشه.

بعضی ها میگن هم پول به فقیر هم هر خوبی غیر از پول هم قبوله.

خب اگه بری از خود طرف معذرت بخوای که خوبه ولی اگه به هر دلیلی سدی جلوی پاته میتونی رد مظالم کنی.

زنگ بزن از مراجع تقلید سوال کن و قشنگ توضیح بده. اونا بیشتر راهنماییت میکنن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤