2777
2789
عنوان

این هفته میخوام برم حلالیت بطلبم از یکی دعا کنید بد نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 46 پست
عزیزم رد مظالم یعنی جبران درقبال ظلم هایی که کردیم.بعضی از مراجع گفتن رد مظالم فقط با پول به فقیر رف ...

ممنون عزیزم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

این کار شما جنبه توبه داره و خدا توبه پذیره . وقتی از جانب خدا خیالت راحت باشه دیگه ناراحت هیچی نباش ...

عزیزم خدا حق الله رو میبخشه ولی حق الناس رو نمیبخشه.

افرادی که بهشون ظلم شده باید ببخشن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی یعنی تا حالا پشت سر کسی حرف نزدی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
عزیزم دعات کردم شما هم دعا کن خواهرای دوقلوی من هم بچه دار بشن

ممنون عزیزم

ان شاءالله که خواهرای شما و تمام کسانی که چشم انتظار اولاد هستن خدا بزودی بهشون بچه ی سالم و صالح بده 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

دعات میکنم عزیزم 

ان شاالله هرچی خیر هست برات پیش بیاد 

آفرین بهت ، کار خوبی میکنی به شرطی که تکرار نشه چون با تکرار گناه عذاب وجدان میمیره 

و اگر عذاب وجدان بمیره وای به حال آدمیزاد

اسی یعنی تا حالا پشت سر کسی حرف نزدی؟

حرف بد نه واقعا 

همیشه حواسم بود چون میترسم بمیرم اون دنیا سلاخی شم .

نمیدونم شایدم حرف زدم و بد کردم خبر ندارم نمی‌دونم😭

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

عزیزم خدا حق الله رو میبخشه ولی حق الناس رو نمیبخشه.افرادی که بهشون ظلم شده باید ببخشن.

مهم راهی هست که ایشون در پیش گرفته .  اقرار به خطا در حضور  جمع بسیار شهامت میخاد و نشانه استحاله فرد هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دعات میکنم عزیزم ان شاالله هرچی خیر هست برات پیش بیاد آفرین بهت ، کار خوبی میکنی به شرطی که تکرار نش ...

ممنون عزیزم ♥️

من عذاب وجدان خیلی شدید دارم از همون موقع ک پشتش حرف زدم تا الان یک بار معذرت خواهی کردم همون موقع جواب نداد پیاممو 

دیگ میرم حضوری میترسم شخصیتم رو خورد کنه ولی خب اینجا آدم کوچیک شه بهتر از این اونجا عذاب ببینه و خدا باهاش حرف نزنه .

ولی واقعا این ک عذاب وجدان دارم خوبه؟

مهم راهی هست که ایشون در پیش گرفته . اقرار به خطا در حضور جمع بسیار شهامت میخاد و نشانه استحاله فر ...

اینکه ایشون تصمیم گرفته خطاهاش رو جبران کنه خیلی خوبه.

ولی اون یه بحث جداست. رد مظالم هم بحث جداگانه داره.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
ممنون عزیزم ♥️من عذاب وجدان خیلی شدید دارم از همون موقع ک پشتش حرف زدم تا الان یک بار معذرت خواهی کر ...

عذاب وجدان به خاطر گناه بله خوبه ، باعث میشه به فکر جبران باشیم

میشه بپرسم چند سالتونه ؟؟

عذاب وجدان به خاطر گناه بله خوبه ، باعث میشه به فکر جبران باشیممیشه بپرسم چند سالتونه ؟؟

۲۵ سالمه 

اینکه ایشون تصمیم گرفته خطاهاش رو جبران کنه خیلی خوبه.ولی اون یه بحث جداست. رد مظالم هم بحث جداگانه ...

رد مظالم و صدقه و خیرات تماما به خاطر تعدیل در اجتماع هست . چه بهتر که به جای کمک به فقیر دنبال جامعه ای باشیم که فقیری در اون وجود نداشته باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .