2777
2789
عنوان

چرا ما دخترا ذهنمون تا اون ته ته میره ولی پسرا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست
من به شخصه اونی که عاشقش شدم فکر میکردم فرشته س و از اون بهتر وجود نداره ولی رفتارش با من این و نشون ...

من اسکل هنوزم فکر میکنم بهتر از اون وجود نداره با اینکه هزاران اشتباه ازش دیدم از چشمم نمیفته شانسشووو ینی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی دقیقااا

بخدا دیوونه شدم

شب و روز ندارم خودم هیچ خانوادمم دیوونه کردم برای هیشکی زندگی نذاشتم برای من رسمی و جدی بود من یه گوشه داشتم ماستمو میخوردم خودش اومد جلو خودش اهمیت داد توجه کرد حرفای قشنگ و کارای قشنگ کرد خودشم خراب کرد رفت 

بخدا دیوونه شدمشب و روز ندارم خودم هیچ خانوادمم دیوونه کردم برای هیشکی زندگی نذاشتم برای من رسمی و ج ...

همیشه همینه

منم اوایل با کارای غیر مستقیمش کاری کرد ازش خوشم بیاد یه مدت توجه میکرد یه مدت بی محلی میکرد قشنگ گذاشته منو ت آب نمک

خواستنش بدرد باباش میخوره

من نه تنها احساساتم حیف شد غرورمم برای این ادم رفت 

حساب کردم رو خواستنشو زنگ زدم گفتم بیا تلاش کنیم صبوری کن باباجو راضی کنم درستش کنیم خیلی راحت گفت میخوامت ولی ادم تلاش دوباره نیستم اشتیاق قبلو ندارم

همیشه همینهمنم اوایل با کارای غیر مستقیمش کاری کرد ازش خوشم بیاد یه مدت توجه میکرد یه مدت بی محلی می ...

این ادم حتی وسط دعوا و بحثم بهم میگفت دوستت دارم 

اخرین بار که حرف زدیم که من خواستم درستش کنم گفت من ابراز محبت و علاقه میکردم که سعی کنم بهت نزدیک شم ببینم احساسات به وجود میاد یا نه.....

من نه تنها احساساتم حیف شد غرورمم برای این ادم رفت حساب کردم رو خواستنشو زنگ زدم گفتم بیا تلاش کنیم ...

غرورت رو نشکستی عزیزم تو فقط مث اون آدم بی احساس نبودی دلت میخواست تمام تلاشتو کنی که بعدا پیش وجدانت شرمنده نباشی بعدا پیش دلت شرمنده نباشی . تو ب حرف قلبت گوش دادی و اصلا بابتش ناراحت نباش مهم اینه تو آخرین کاری ک از دستت برمیومدم کردی ولی متاسفانه مشکل از اون بود ک خواستنش ب اندازه تو نبود و آدم تلاش نبود . 

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

این ادم حتی وسط دعوا و بحثم بهم میگفت دوستت دارم اخرین بار که حرف زدیم که من خواستم درستش کنم گفت من ...

ینی ابراز محبتش کشک بود فقط الکی میگفت تا امتحان کنه؟😐

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

ینی ابراز محبتش کشک بود فقط الکی میگفت تا امتحان کنه؟😐

اره سر مهریه بهم خوردیم بابام یچیز گفت این یچیز دیگه اینم گذاشت رفت منم بلاتکلیف موندم که خب الان چی میشه یه مدت صبر کردم ببینم کاری میکنه خودش یا نه دیدم خبری نیست خودم زنگ زدم گفت اگه کسیم باید ناراحت باشه اون منم نه تو چون من خیلی بیشتر از تو ابراز علاقه کردم بهت و تلاش کردم با ابراز علاقه بهت نزدیک شم 

گفتم باشه بیا تلاش کنیم درستش کنیم تو کوتاه نمیای حداقل صبوری کن من بابامو نرم کنم گفت نه من ادم دوباره تلاش کردن نیستم بعدم از کجا معلوم من الان میخوامت توام رفتی باباتو راضی کردی دو ماه بعد یسال بعد نخواستمت چی اونوقت