2777
2789
عنوان

یه دختر خاله دارم چرا اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 40 پست
اینو یک آقایی بهم بگه خیلی ازش بدم میاد و فکر میکنم که منو آنالیز کرده برامم فرقی نداره پسرخاله باشه ...

چرا اینطوری رو واس جلب توجه نوشتم راستش ولی خب با هم گرمیم و از بچگی هم بازی بودیم اونم کلی با من شوخی کرد و راهنماییم کرد و این حرفارو با هم نداریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین بنظرم اگر باهم راحتین تذکری که دادی اشکالی نداره چون بهش نزدیکی ولی دیگه خیلیم بهش گیر نده که م ...

نه بابا اینطور نیست واقعا حس من که اصلا اینجور نیست اونم نیست 

من خودم پسرای مذهبی رو خیلی میپسندم و ترجیح میدم با هیچکس نبوده باشه قبلش (سو تفاهم پیش نیاد،پارتنر ...

نه منظورم این نبود من خیلی مذهبی نیستم ولی معتقد هستم بنظر من آدمای مذهبی خط قرمز های زیادی دارن توی زندگیشون این یعنی واس خودشون ارزش قائل هستن و بنظرم پسرای اینجوری هم هستن نمیگم کم ولی خب یه سری ها هم دیدم که واس رفع نیاز شمام مثل خواهرم صیغه میکنن تا گناه نکرده باشن هر چند من خودم مخالفم ولی خب هستن پسرای چشم پاک 

نه منظورم این نبود من خیلی مذهبی نیستم ولی معتقد هستم بنظر من آدمای مذهبی خط قرمز های زیادی دارن توی ...

🤢

با هیچکس نبودن صیغه نکردنم شامل میشه

کلا گمونم نیست شدن اینجور پسرا 

بگم شاید  ۹۹ نفر تو کل کشور باشن بلوف نزدم😂

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

🤢با هیچکس نبودن صیغه نکردنم شامل میشهکلا گمونم نیست شدن اینجور پسرا بگم شاید ۹۹ نفر تو کل کشور باش ...

چی بگم والا ولی تا بحال خدا رو شکر من جلوی نفسم رو گرفتم