2777
2789

من دوست ندارم هیچ دختری حتی فامیل تو پیجش باشه ولی اون همکلاسی هاشو فالو داشت 

به گفته من ریمو کرد و حقو به من داد

ولی الان باز دوتا دختر غریبه تو پیجش هستن 

قبلا گوشزد کردم گفت مهم نیستن زشته بیخیال ....

حالاااا اینجاشه که مهمه من چیکار کنم آیا به طور جدی بگم این مسئله برای من مهمه اما برای تو نه پس باید بیشتر راجب رابطه مون فکر کنم (به سمت جدایی برم )

یا این که با سیاست و روی خوش کارمو راه بندازم 

اصلا ارزششو داره ؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گفتم خب گوش نداد

قهر کن

برا من خیلی مهم بود چندبار گفتم و قهر کردم تا همه رو ریمو کرد

اولرابطمون انفالو کرده بود اما ریمو نکرده بود

آدم به آدمی تکیه کرد، زمین خورد

نمیدونم اصلا نمیشه شناختشون😂

برا منم اتفاق افتاد قهر کردم آنفالو کرد دوباره بعدا دیدم هنوز تو پیجشه اون خانومه🫠😂بنظرم وقتی میگه مهم نیستن واقعا مهم نیستن حالا بازم هر کسی یه اخلاقی داره🤷🏻‍♀️

وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!

قهر کنبرا من خیلی مهم بود چندبار گفتم و قهر کردم تا همه رو ریمو کرداولرابطمون انفالو کرده بود اما ری ...

الان من اینجوریم که نا امید هم شدم چون چندبار حساسیتم رو اعلام کردم و همش من باید بگم آنفالو کن 

نمیدونم اصلا نمیشه شناختشون😂برا منم اتفاق افتاد قهر کردم آنفالو کرد دوباره بعدا دیدم هنوز تو پیجشه ...

وقتی دوست داشته حتی اگه مهم نباشه بخاطر حساسیت تو ام که شده ریمو می‌کنه 

الان من اینجوریم که نا امید هم شدم چون چندبار حساسیتم رو اعلام کردم و همش من باید بگم آنفالو کن

اره درک میکنم منم اینحوری بودم

آدم به آدمی تکیه کرد، زمین خورد

من واقعا هیچوقت برام مهم نبود کیو فالو داره کیو نداره حتی اگه هزارتا دخترم بود تو پیجش

شما چرا انقد مهمه براتون مگه خبری میشه؟ عیبش چیه بگید ماهم بدونیم

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

خیلی بدم میاد از این حرکت تو داری میبینی طرف دختر فالو داره بهش هم گفتینمبخوای بزار کنار ولی اینقدر ...

من خیلی وقته خواستم ترکش کنم اون بوده که گفته میمیرم برات منم میگم اگه میمیری برام این کارات چیه