2777
2789

من چون روزی دوتا راکوتان میخورم به شدت موهام وز میشه نرم کننده هم میزنم داخل حموم انگار نه انگار آنقدر خشکه 

برا بعد حموم یه محصول عالی معرفی کنین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لدورا من راضی ام 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

دوتا؟ دکتر گفته😐

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

ماسک موگلیس.بستنی مو بیول بعدازحموم 

❤شُکراًلِلَّه و اَلحَمدُلِلَّه❤                                       ❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان❤                     ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤((می گریم بی امان ، مثل ابر بهار ، ای مهر بی کران ، الغوث و الامان ،سرگردانم من و،از ره جامانده ام-رحمی ای مهربان-مولاصاحب زمان ))😭💔

بیشتر ببینید

حقیقتا منم خیلی امتحان کردم و دنبالش بودم 

ولی خب رفتم کراتین کردم 

ولیییی یه چیز خیلی خوب این بود که بعد از حمام، روغن آرگان در حد کم که موهات چرب نشه، بزن به موهات و بعدش سشوار بکش، 

سشوار خوب بکش که موهات حالت لختی بگیره 

دوست دارم من💛