2777
2789
عنوان

طلا یا ماشین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 141 پست
من بودم ماشین مثلا تیبا دو تمیز میخریدم بقیه پولمم طلا.۲۰۶ ای که میخوای بخری چنده قیمتش؟

عزیزم ماشینه شوهرمو میخوام بخرم قیمتش۶۰۰تا۷۰۰تومنه اما ب من میده۵۰۰

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون یک ماشین دارید پس طلا

عزیزم ماشینه شوهرمو میخوام بخرم همه چیشو تازه عوض کرده نو هست و تمیز قیمتش۷۰۰اینا میشع اما ب من میده ۵۰۰

عزیزم ماشینه شوهرمو میخوام بخرم همه چیشو تازه عوض کرده نو هست و تمیز قیمتش۷۰۰اینا میشع اما ب من میده ...

مگه ادم از شوهرش هم چیزی میخره؟ 

چقد جالب

ما هرچی داریم مال جفتمونه

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

سال دیگه این موقع میگی کاش پارسال ک طلا ۸ تومن بود، همه سرمایمو طلا میخریدم

عزیزم ماشینه همسرمو میخوام بخرم تمیز و سالمه همه چیشم نو هس از روکش گرفته تا قطعات و...قیمتش ۷۰۰تومن میشه ب من میده ۵۰۰ینی درجا ۲۰۰سود میکنم ینی ارزش نداره؟

مگه ادم از شوهرش هم چیزی میخره؟ چقد جالبما هرچی داریم مال جفتمونه

آره ماله جفتمونه هروقت بخوام بهم میده اما من میخوام واسه خودم باشه فقط.آخه شوهرم همیشه خونه نیس بعد کارش جوریه ک زیاد ب ماشین نیاز نداره من بهش گفتم میخوام ماشین بخرم گفت ماشینه منو بردار 

طلا بخر سال دیگه سود میکنی بفروش بده ماشین.یعنی ماشین شوهرتو بخری دوتا تون باز ازش استفاده میکنید یا ...

شوهرم کارش جوریه ک زیاد ب ماشین نیاز نداره من با دوتا بچه بیشتر ب ماشین نیاز دارم شوهرم میگه با اسنپ میرم سرکار میام بعد باغ داره بعدن میفروشه تصمیم داره ۲۰۷بخره

آره ماله جفتمونه هروقت بخوام بهم میده اما من میخوام واسه خودم باشه فقط.آخه شوهرم همیشه خونه نیس بعد ...

به نظرم نخر طلا بخر توکه میگی شوهرت زیاد استفاده نمیکنه پس چه کاریه بع تو بفروشه ازش استفاده کن 

البته طلا برای سرمایه گذاری بلند مدت بسیار عالیه، اینکه الان گرمی 8 هست و همسرتون میفرمایند ریسکه رو قبول ندارم 

ولی من ترجیحم با توجه به فرمایشات شما، خرید ماشینه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
به نظرم نخر طلا بخر توکه میگی شوهرت زیاد استفاده نمیکنه پس چه کاریه بع تو بفروشه ازش استفاده کن

استفاده ک میکنم اما دوس دارم همیشه دسته خودم باشه اگه بخرم ازش سرکارم دیگه با اسنپ میره میاد ماشینو نمیبره ضمن اینکه چن ماه دیگه دخترمو باید ببرم پیش دبستانی ماشین داشته باشم خودم میبرم میارمش اما نباشه باید سرویس بگیرم 

این وسط آسایش هم مهمهوگرنه همه باید همه چیزمونو بفروشیم و تبدیل به طلا کنیم😐

خب من احتیاجی به ماشین نداشتم ماشین همسرم همش دست منه

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤