2777
2789
عنوان

این یه ایراد قابل حله یا یک هشدار مرد شناسا بیان🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 50 پست
به سوی ازدواج یک سال نیم باهمیمبا این وضع انگار قراره شکست عشقی فوق سنگین بخورم حالم بده برام شده مث ...

ای بابا چی بگم

یکم صبر کن ببین چی پیش میاد

انشاءالله خدا بهتون کمک کنه

وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!

من به عنوان یک فرد عاشق ریمو کردن برام آسون ترین کاره با این که خیلی لجبازم تو مسئله اعتماد و این چی ...

دختر با پسر فرق داره 

ادم با ادم فرق داره 

فکر نکن چونن برای تو اسونه برای اونم اسونه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه ،وقتی برای اون مهمه که شما همکلاسی رو فالو نداشته باشی اونم نباید فالو کنه .نمیشه که برای شما بد ...

اصلا دیدگاهم بد شد تا حالا رفتار مشکوکی ندیدم ولی این کار نا امیدم کرد

من پیجش از سال۲٠۱۹داشته و کلییییی فالور نزدیک سه هزارتا دختر وپسر قاطی داشت

همینجوری فالو میکرده فقط 

ی شب نشوندمش دونه دونه دخترارو ریموکرد😁

پیجشم دست خودمه کلا 

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
من پیجش از سال۲٠۱۹داشته و کلییییی فالور نزدیک سه هزارتا دختر وپسر قاطی داشتهمینجوری فالو میکرده فقط ...

یجوری نمیشی ؟؟

من دوست دارم خودش این کارارو انجام بده اینجوری بیشتر احساس قدرتمندی میکنم

وقتی بهش گفتم من میتونم همکلاسی آقا فالو کنم گفت نه پس منم گیر میدم

خب وقتی اینطوریه جواب کاملا منطقی یه کاری یا برای جفتمون خوبه یا بده ... 

یه موضوعی هم هست لجبازی نکن 

اگر توقع دارع فالورای پسرتو حذف کنی و توهم این توقع رو داری اوکی 

ولی اگه فالورر پسر نداری و برای اینکه حرصش بدی میخوای فالو کنی این خوب نیست 

برای شخصیت خودت خوب نیست 

چون داری همون کاری و انجام میدی که برای اون بد میدونی به علاوه بچه بازی 

وقتی میبینی باهاش فرق داری ازش بخواه منطقی باهم حرف بزنید اگر به جواب مشترکی نرسیدین جدا شید

یجوری نمیشی ؟؟من دوست دارم خودش این کارارو انجام بده اینجوری بیشتر احساس قدرتمندی میکنم

نه مهم نبودن فقط فالو داشت حوصله نمیکرد ریموکنه دیگه بهش گفتم امشب ریمو کن همرو و خابیدم

صب ک چک کردم دیدم پاک کرده

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
یجوری نمیشی ؟؟من دوست دارم خودش این کارارو انجام بده اینجوری بیشتر احساس قدرتمندی میکنم

اینم بهت بگم برای هر موضوعی  

قبول دارم اینکه قبل از اینکه توقع و خواستمونو بگیم و یکی بهش عمل کنه خیلی فوق العاده و قشنگه اما واقعیت اینکه آدما علم غیب ندارن باید بهشون بگیم... 

اینم بهت بگم برای هر موضوعی قبول دارم اینکه قبل از اینکه توقع و خواستمونو بگیم و یکی بهش عمل کنه خی ...

اره قبول دارم حرفتو دقیقا ولی می‌دونی من خودم یه دیدگاهی دارم نسبت به آدما این که یه موضوعاتی هست که ما اگه یکیو دوست داشته باشیم از قبل فکرشو میکنیم که ناخواسته ناراحتش نکنیم این که بعضیا این فکرو نمیکنن اذیتم می‌کنه 

اینم بهت بگم برای هر موضوعی قبول دارم اینکه قبل از اینکه توقع و خواستمونو بگیم و یکی بهش عمل کنه خی ...

اینم بگماا من چندبار گفتم انداخته پشت گوشش

خب نمیتونم که دعوا کنم 

بگم ما به درد هم نمی‌خوریم خوبه ؟