2777
2789
عنوان

اگر ازدواج نکنم خیلی ضرر کردم و تصمیم بدی گرفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 194 پست
حدود ۷۰ ۸۰ بار تلاش کردمنصفش هم اول مجازی بودتلاش کردم انرژی گذاشتم و مراقب بودمولی پیش نرفت و حتی ی ...

وای خدای من چقدر بیشعور بوده اون طرف 

چرا باید ۳ سال افسردگی بگیری واقعا

اگه وزنت بالا بود میرفای باشگاهیی چیزی

اگه ام خودت میگی ن که ببخشید ولی به یه ورت میگرفتی حرفشو

اسی ب نظرم اول سعی کن با ی جنس مخالف دوس شی ینی تو سایتی یا هرچیزی ولی دوس شو در حد صحبت و چیزایی ک ...

خیلی از دوستی ها ختم به ازدواج نمیشه و فقط میشه شکست عشقی برای دختر 

زیاد شدن پسرایی که قصدشون ازدواج نیست فقط میخوان دوست دختر عوض کنن برای لذت 

سوء استفاده هایی هم از دخترا کردن پسرا تو همین دوستی ها 

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونم چرا فکر میکنی نمیدونمخودمم میدونم نیازهای عاطفی و جنسی و ...وقتی خواستگار نداشتم و ندارم

منم نسبت به دوروبریام خیلی خاستگارم کمتربود یعنی کلا نبود😂

خب ببین بقیه باید شماره مامانتو پخش کنن

مثلا ماخودمون خانواده هایی که دختردارن وشماره هاشونو پخش میکنیم چون الان پسری ک ازدواج کنه خیلی کم شده بالاخره یکمم حق دارن خیلی گرونیه

خیلی از دوستی ها ختم به ازدواج نمیشه و فقط میشه شکست عشقی برای دختر زیاد شدن پسرایی که قصدشون ازدواج ...

دقیفا 

میگم هفتاد هشتاد بار اینکارو کردم

بجز آسیب روحی هیچی نداشته برام

چرا باید خودمو اذیت کنم

شاید اصلا بخت و اقبالی ندارم 

هر کس بسته به شرایط زندگیش الان میاد جوابت رو میده کسی که زندگی خوبی با همسرش نداره ممکنه بگه نههه اصلا ازدواج نکن ها یکی دیگه که با همسرش عشق دنیا رو میکنه میاد میگه نههه ازدواج کن ضرر میکنی اگر ازدواج نکنی.

تو ببین بسته به شرایطت بسته به نیاز هات چه تصمیمی منطقی میتونی بگیری... بعد اگر کیس مناسبی نداری فعلا در حال حاضر به خودت و زندگیت برس تا وقتی که کیس مورد نظر بیاد یا شایدم کلا نیاد که تو بازم نه الان نه اون موقع هیچ ضرری نکردی به هر حال زندگی هر کس یه جوره... در کل میخوام بگم خودت تصمیم بگیر ،خودت تنها فکر کن...

🌶🔥

آره تا حدودی درسته ولی من صرفا پیشنهاد دادن منظورم نبود و اینکه ایرادی نداره اگه از یه پسر خیلی خوب ...

پسرا و خونواده هاشون جنبه ندارن دختر پا پیش بذاره حتی اگه ختم به ازدواج هم شه بعدا میزنن تو سر دختر بیچاره

کاربری دست دو نفره

کارهای مورد علاقه م رو انجام میدم، با آدم های مورد علاقه م معاشرت میکنم و.... نیاز جنسی م مثل همه ی ...

خب من گناه میدونم

نمیدونم راهی هیت کلا نیاز جنسی رو از بین ببرم؟

حتی تو فکر بودم‌ رحم تخمدانم رو بردارم 😅

هر کس بسته به شرایط زندگیش الان میاد جوابت رو میده کسی که زندگی خوبی با همسرش نداره ممکنه بگه نههه ا ...

قربون دهن آدم منطفی

اینا میگن ازدواج کن

انگار خودم‌نمیفهمم نیازام برطرف میشه

وقتی خواستگار نیست از تو کوچه برم خواستگار بیارم؟

ممنون از شما

خب من گناه میدونمنمیدونم راهی هیت کلا نیاز جنسی رو از بین ببرم؟حتی تو فکر بودم‌ رحم تخمدانم رو بردار ...

تو چطور دکترا داری دختر 

روی باور هات کار کن، واقعا فقط درس خوندی، روی خرد ت و آگاهی لازم برای زندگی ت کار نکردی

خیلی چیزا علمی تایید شده

خو د ارضایی اگه درست و به اندازه انجام بشه از نظر علمی مفیده 

تا کی میخوای بچسبی به باورهای ننه بزرگ هامون

پسرا و خونواده هاشون جنبه ندارن دختر پا پیش بذاره حتی اگه ختم به ازدواج هم شه بعدا میزنن تو سر دختر ...

آره خب اینم حرفیه ولی نه همه گفتم که پسر خوب و تمام عیار که خیلی کمه و شما نمیشناسی متاسفانه.