2777
2789
عنوان

اینو قبول دارید که از خوشی هامون نگیم مبادا کسی دلش بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 43 پست
خب سوال من اینه کسی که نمیخواد بدونه و حسرت میکشه چرا باید مارو دنبال کنه؟ یا حتی خودش بپرسه بعد حر ...

اون دیگه خودشم مشکل داره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
پس اخلاق و انسانیت کجا میره اونوقت ؟؟

اخلاق و انسانیت وقتی مشخص میشه که تویی که پول داری بری به چهارتا ادمم کمک کنی دست اونارم بگیری. نه اینکه خودتم هیچ استفاده ایی نکنی از پولت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نظر شخصی من اینه که خوب میخوری برای خودت 

خوب میگردی برای خودت 

خوب میپوشی برای خودت 

تفریح می‌کنی برای دل خودت 

میری گردش برای دل خودت 

عکس بگیر لحظات خوشت ثبت کن بعدا مرور خاطرات کن ولی به اشتراک نزار 

من خودم اینجوریم دلم نمی‌خواد احساس میکنم حرکت خوبی نیست انگار برای نمایش به مردم که این کار می‌کنی 

مگه قبلا اینستا نبود مردم انقدر عکس به اشتراک میذاشتن 

اخلاق و انسانیت وقتی مشخص میشه که تویی که پول داری بری به چهارتا ادمم کمک کنی دست اونارم بگیری. نه ا ...

اره به شرطی که تو چشم دیگران نکنی مثل بلاگرها ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید
نظر شخصی من اینه که خوب میخوری برای خودت خوب میگردی برای خودت خوب میپوشی برای خودت تفریح می‌کنی برای ...

من نزاشتم اما معتقدم کسی که اذیت میشه میتونه منو آنفالو کنه. ببین یه سری چیزا اختیاره. تو کسی رو مجبور نمیکنی که نگاه کنه مخصوصا استوری که باید بزنی روش تا باز شه بیینی. مثل پست هم نیست که یهو بیاد توی اکسپلور. کسی که اختیار خودشو نداره و دوست داره نگاه کنه دلیلی نداره حسرت بکشه. نظر من اینه. 

اتفاقا اشتراک گذاشتن خیلی وقتا میتونه باعث باز شدن صحبت با یک دوست قدیمی بشه و تبادل نظری باشه

من نزاشتم اما معتقدم کسی که اذیت میشه میتونه منو آنفالو کنه. ببین یه سری چیزا اختیاره. تو کسی رو مجب ...

یه چیز دو طرفس انگار هم میتونن خیلی ها نبینن

هم اون آدم می‌تونه استوری نکنه که اختیاریه

یا حتی می‌تونه خیلی‌ ها رو هاید کنه فقط افراد نزدیکش ببینن

من مامانم هیچوقت نذاشته بیرون از خونه کباب درست کنیم یا حتی تو حیاط یا پشت بوم...همیشه میگه شاید یه بچه ای یا زن حامله ای کسی بوشو فهمید دلش خواست و نتونست بخوره...ولی تو لباس و خرید و... اینجوری نیست. فقط تو غذا خیلی مقید هست که کسی یه وقت حسرت نخوره

من بیچاره چند گرم طلا دارم شده خار توی چشم بقیه اعصاب برام نذاشتن از بس میگن خوش به حالت سی گرم طلا چیه آخه 😏 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
من مامانم هیچوقت نذاشته بیرون از خونه کباب درست کنیم یا حتی تو حیاط یا پشت بوم...همیشه میگه شاید یه ...

نمیدونم واقعا اما من قبول ندارم. خیلیم به ادما کمک میکنم مالی. عروسک میدم به بچه های نیازمند، کتاب کنکور میخرم برای کنکوری های نیازمند و... 

یعنی منظوزم اینه خودخواه نیستم اما معتقدم هم خودم لذت میبرم هم کمک میکنم. ولی زندگی همینه. نمیشه همه چیو مخفی کرد. کسیم که وضع بدی داره تحت هر شرایطی حسرت میکشه چون توی قار زندگی نمیکنه