2777
2789
عنوان

اینو قبول دارید که از خوشی هامون نگیم مبادا کسی دلش بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 43 پست
توی ۳۲ سال زندگی ،این تجربه رو کسب کردم و بهش ایمان دارم که آهسته و بی صدا برم جلو ،دور و اطراف که س ...

حالا من برعکسم. هروقت به دوستام و بقیه گفتم سریع به خواستم رسیدم. نمیدونم دعا کردن چیکار کردن. هروقت گفتم بزار برسم یعد بگم هیجوقت نرسیدم😂 کلا هرکسی یه جوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بیچاره چند گرم طلا دارم شده خار توی چشم بقیه اعصاب برام نذاشتن از بس میگن خوش به حالت سی گرم طلا ...

سی گرم که چیزی نیست. یه پلاک میتونه اینقدز باشه

ولشون کن بابا بعضیا تنگ نظرن

نمیدونم واقعا اما من قبول ندارم. خیلیم به ادما کمک میکنم مالی. عروسک میدم به بچه های نیازمند، کتاب ک ...

متوجهم منظورتو عزیزم..باهات موافقم نمیشه که بخاطر حسرت دیگران از امکانات زندگی خودمون استفاده نکنیم ولی اینم معتقدم که باید به اندازه باشه و به نیت پز یا فخرفروشی نباشه در این صورت هیچ مشکلی نداره...ما فقط تو غذا مراعات میکنیم کسی یه وقت دلش نکشه و دسترسی نداشته باشه.. نه بقیه موارد

سی گرم که چیزی نیست. یه پلاک میتونه اینقدز باشهولشون کن بابا بعضیا تنگ نظرن

هی به خدا خودشون پولدارن و خونه دارن ولی همین چند گرم طلا خار شده توی چشم اینا حتی جاریام نمیدونم چرا اینقدر گدا گشنه شدن مردم

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
من نزاشتم اما معتقدم کسی که اذیت میشه میتونه منو آنفالو کنه. ببین یه سری چیزا اختیاره. تو کسی رو مجب ...

این دیگ واقعا بهونه هست

در دوستی رو حتما عکس تفریحات باید باز کنه؟ 

در دوستی ک باز شدنی باشه با یک استوری متن نوشته یا ی چیز دیگ هم باز میشه

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
موفق باشی من برعکس شما ،با توکل و آهسته میرم جلوالان هم دنبال کار خیلی بزرگی هستم و مدائم در حال تحق ...

من خیلی مشورت میگیرم و میگم برام دعا کنن و بنظرم خیلی تاثیر مثبت گذاشته همیشه و درصد خطاهام بشدت پایینه. 

شماهم موفق باشی عزیزم💜

این دیگ واقعا بهونه هستدر دوستی رو حتما عکس تفریحات باید باز کنه؟ در دوستی ک باز شدنی باشه با یک است ...

اوکی این بهونس. طرف پیج خودشه برای دل خودش میزاره. کسی که اذیت میشه و میمونه اون ادم مشکل دارع باید درمان شه

من خیلی مشورت میگیرم و میگم برام دعا کنن و بنظرم خیلی تاثیر مثبت گذاشته همیشه و درصد خطاهام بشدت پای ...

از آدم کار بلد مشورت بگیری خیلی خوبه و به قول شما درصد خطاهاتون کمتر میشه ولی امان از ادمای تنگ نظر و دل چرکین 

که فقط دوس دارن شمارو ،از اهدافتون دور نگه دارن

😐🤷🏻‍♀️

اینو میدونم که نعمتهای خدا رو بیان کنیم و شاکر نعمتهای خدا باشیم.
حالا سؤالاتی که شما پرسیدی رو به نظرم باید از مراکز پاسخگویی بپرسیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید