2777
2789
عنوان

سال جدیدچطور میگذره براتون😂 بیایید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 50 پست
زندگی مون همینطوری خیلی گل و بلبل فقط همینو کم داریم🤣

البته خدانکنه زبونمونو گاز بگیریم😂🤦🏻‍♀️

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

همه آدما همینن یه روز میرن یا یطور رفتارشون تغییر میکنه و غریبه میشن کههیچوقت به کسی وابسته نشو..بعد ...

دقیقا دقیقا ، یکی از مشکلات بزرگم اینه که زود وابسته میشم ، سعی میکنم زیاد اهمیت ندم به ادما ولی وقتی میرن میفهمم چقدر برام دردناکه نبودنشون.

بدتر از اون اینه که خودشون فکر کنن برات مهم نیستن:)

واقعا تموم میشه؟ تو دیگه چک نمیکنی؟ دیگه نگاه نمیکنی کیا انلاینن که مطمئن بشی حالشون خوبه؟🫠

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا دقیقا ، یکی از مشکلات بزرگم اینه که زود وابسته میشم ، سعی میکنم زیاد اهمیت ندم به ادما ولی وقت ...

دیدی اینا گفتم چون مطمئنم مثل خودمی

اره که چک میکردم هر چند دقیقه یبار با این که میدونستم هیچ امیدی نیست و الکیه مثلا تا پروفشو عوض میکرد منم میکردم ساعت انلاینیشو چک میکردم فلان

تا این که واقعا خسته شدم از استاک کردن و گرفتم از همه برنامه ها دیلیت اکانت کردم الان دیگه چک نمیکنم وقتمم نمیره الکی

اره میگذزه بستگی به خودت داره فقط باید صبر کنی و دیگه 

کمتر چک کنی واقعااا 

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

دیدی اینا گفتم چون مطمئنم مثل خودمیاره که چک میکردم هر چند دقیقه یبار با این که میدونستم هیچ امیدی ن ...

:)))

ما برعکسیمم ، من پزوفایل بذارم اونم میذاره ، بازدید هاید کنم اونم هاید میکنه😭(شایدم سوگیری دارم)

دیدی اینا گفتم چون مطمئنم مثل خودمیاره که چک میکردم هر چند دقیقه یبار با این که میدونستم هیچ امیدی ن ...

دیلیت ایده خوبیه ، خوبه که اینقدر قوی هستی😭💘

به ذهنم رسید اتفاقا ، ولی هم کلی خاطره و اطلاعات دارم اونجا ، و هم اونقدر اسکلم که دلم نمیاد اکانتی که هنوز جزو مخاطبای اونه پاک کنم. واقعا یکی از ای کاش‌هام اینه که اینقدر احساساتی و وابسته نبودم.

کمتر چک میکردم منم ، داشت کمرنگ میشد ، کاش دستم میشکست و توی ناشناسش باهاش حرف نمیزدم و نمیگفتم که دلتنگشم. فکر کردم سبک میشم ولی بدتر هوایی شدم.