2777
2789
عنوان

خودکشی دوست صمیمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 59 پست

دلیلش چی بود؟ متاسفانه فکر نکنم جای کسایی که خودکشی میکنن خوب باشه ان شاالله خدا ببخشتش . به نیتش قرآن بخون صدقه بده به روحش برسه

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

بیشتر ببینید
ممنونم ازت عزیزم🙏سه سال پیش شونزده سال🙂واقعا باید بحران های این سن و سال رو جدی گرفت

خب دلیل افسردگیش چی بود؟ خیلی ناراحت شدم بچه هم بود.خدا ازسر تقصیراتش بگذره به حق این شبها و ماه مبارک و جایگاهشون بهشت باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت نمی بخشمتگفت مدیونی اگه باعث بشی غصه بخورم و اشک بریزم

پس....... و این چرت و پرتا رو واسش نگو، چرا میخوای یکی دیگه رو تو فشار بذاری، که چی بشه. بگی خودمو بکشم ک اون بترسه استرس بکشه؟ لعنت به ذات همچین آدمایی، پدر و مادر داری؟ 

دلیلش چی بود؟ متاسفانه فکر نکنم جای کسایی که خودکشی میکنن خوب باشه ان شاالله خدا ببخشتش . به نیتش قر ...

راستش چندین بار اوایل افسردگیش ازش پرسیدم گفت هیچی دلیلی برای خوشحالی ندارم  و و زندگی یکنواخت شده ولی با روانشناسم گه صحبت کردم گفت به احتمال زیاد به این بچه شوک وارد شده و یک اتفاقی افتاده گه ترجیح داده به کسی نگه

دلیلش چی بود؟ متاسفانه فکر نکنم جای کسایی که خودکشی میکنن خوب باشه ان شاالله خدا ببخشتش . به نیتش قر ...

انشالله که جاش خوبه فقط همین حالم رو خوب میکنه امیدوارم بخاطر بچه بودنش خدا ببخشه

پس....... و این چرت و پرتا رو واسش نگو، چرا میخوای یکی دیگه رو تو فشار بذاری، که چی بشه. بگی خودمو ب ...

حالم بد بود

میخواستم به یکی بگم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
حالم بد بودمیخواستم به یکی بگم

عزیزم لطفا لطفا لطفا با یک روانشناس صحبت کن بخدا هممون افسرده ایم ولی مرگمون فقط همه چیز رو بد و بدتر میکنه من نمونشو خودم دارم‌میبینم منی که فقط رفیقش بودم از زندگی افتادم.الان خانوادشم از هم پاشیده پدر مادرش دیگه نتونستن بعد اون قضیه هم دیگه رو تحمل کنن و جدا شدن اون هم خوانواده ای که گل و بلبل بود،این فقط یه آثارشه باور که وجودت برای اطرافیانت نعمته شاید هرروز بهت نگن ولی آدمای خیلی زیادی هستن که دوستت دارن و دلیل زنده بودن و خوشحال بودن خیلیا هستی❤

خدارحمتش کنه

چی بگیم عزیزم

بگیم اره خوبه و خدا میبخشه و این حرفا ،  گناه بزرگ خودکشی رو لوث کردیم و چه بسا باعث تشویق شدیم !

بگیم جاش بده شما ناراحت میشید

درباره خودکشی نمیشه راحت نظر داد

امیدوارم که خداازسر تقصیراتش بگذره و این بدعاقبتی سرنوشت هیچ مسلمانی نباشه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

یکی از دوستای منم افسردگی داره همش میگه اگه نیایی بهم سر نزنی باید بیایی سر قبرم 

ولی وقتی هم که پیششم مدام تحقیر می‌کنه اعصابمو بهم میریزم

واقعا تحمل رفتارش برام سخته 

دیگه واقعا تصمیم گرفتم بذارمش کنار

انشالله که جاش خوبه فقط همین حالم رو خوب میکنه امیدوارم بخاطر بچه بودنش خدا ببخشه

براش صدقه و خیرات زیاد بفرست

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
ممنونم از صحبتتون❤امیدوارم بخاطر بچه بودنش خدا بگذره

ان شاءالله که روحش در ارامش باشه

بیشتر ببینید