2777
2789
عنوان

خودکشی دوست صمیمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 59 پست

بعد من بارها بارها بارها به همسرم گفتم حالم خوب نیس افسرده ام خشمگینم در حد کنترل نداشتن روی اعمال درحد زد و خورد فیزیکی، میگه نمیذارم دارو بخوری دارو خوب نیس خودت باید فکرتو درست کنی🙂

خودم؟ اگه انقد راحت بود که دیگه بیمار روانی ای وجود نداشت...🤦🏻‍♀️ 

گاهی شبا میرم قرص بخورم یهو به خودم میام میبینم ۲۰ ۳۰ تا قرص تو دستم آماده خوردنه. بعد میگم بچم گناه داره.... خیلی خسته ام خیلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا خودکشی کرد با چی انجام داد چند سالش بودخودم گاهی بهش فکر میکنم ولی بعد رفتنم بابام دق میکنه شوهر ...

شونزده ساله که بودیم از بالکن طبقه چهارم خودشو انداخت پایین😔خدا رحتمش کنه عزیزم امیدوارم در آرامش و شادی باشه🙏

اون چی گفت

گفت نمی بخشمت

گفت مدیونی اگه باعث بشی غصه بخورم و اشک بریزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
بعد من بارها بارها بارها به همسرم گفتم حالم خوب نیس افسرده ام خشمگینم در حد کنترل نداشتن روی اعمال د ...

واقعا بی توجهی آدم رو از پا در میاره 😔لطفا با روانشناس صحبت کن عزیزم مطمئنا افسردگی شما توی زندگی فرزندتون هم تاثیر داره

مگ تو باعثش شدی؟

نه ولی از روی بچگیم فکر کردم داره جلب توجه میکنه و خریت کردم این رو هم به خودش گفتم،و کلی دعوا کردم بخاطر تغییر رفتاری که بعد افسردگی توش به وجود اومد بالاخره وقتی باور کردم که خیلی دیر شده بود و داشتن جلو چشام میذاشتنش توی خاک

وای خدا به دادش برسه و بیامرزه

شما هم غصه نخور عزیزم  هیچ کس مثل خود ادم نمیتونه به خودش کمک کنه

خیلیا افسردگی گرفتن یا شکست هایی تو زندگیشون خوردن اما تنها تلاش کردن و حالشون خوب شده 

یکیش خودم 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وای خدا به دادش برسه و بیامرزهشما هم غصه نخور عزیزم هیچ کس مثل خود ادم نمیتونه به خودش کمک کنهخیلیا ...

دقیقا ولی بعضیا افسردگی نابودنشون میکنه نمونش دوست من،با یک خانواده عالی حتی بدون اینکه شکست عشقی هم بخوره😔

بیچاره 

چندساله بوده؟براش فاتحه فرستادم 

منم کوچیک که بودم دقیق یادم نیست شیشم یا پنجم،میگفتن که یه دختر کلاس هفتمی تو مدرسمون رگش رو زده و خودکشی ناموفق داشته و میگفتن که والدینش طلاق گرفتن و کلا خیلی همش پکر و افسرده بوده 

حتی معلما هم چندبار دیدم راجع بهش حرف میزدن لحنشون اصلا ترحم امیز نبود بیشتر انزجار کننده بود

بیچاره چندساله بوده؟براش فاتحه فرستادم منم کوچیک که بودم دقیق یادم نیست شیشم یا پنجم،میگفتن که یه دخ ...

ممنونم ازت عزیزم🙏سه سال پیش شونزده سال🙂واقعا باید بحران های این سن و سال رو جدی گرفت