2777
2789

نمیدونم مامانم چیکار کرد😁

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تشویقش کنین. با یه جایزه یا جشن یا چیزی که دوست داره به هر حال شما پاره تنتون رو بهتر میشناسین با یه چیزی که دوست داره. 

و البته از سنین پایین اجبارش نکنین. مثلا بزارین تو خونه حتی اگه مهمون اومد با حجاب باشه و بدون چادر ولی بیرون بهش یادبدید چادر بپوشه 

وظیفه شما یاد دادن حجابه نه اجبار کردن چادر. 

از زیر 9 سالگی و... اصلا 

من هلیا کرباسی فر هستم متخصص مغز و اعصاب 

دختر من 7 سالشه 

از 6 سالگی خودش علاقه مند شد روسری بپوشه، من چون روسریم رو زیبا میپوشم، گیره های خوشگل هم میزنم، اونم خوشش اومد. بعدم گفت دوسداره چادر بپوشه. البته اطرافیانم تاثیر زیادی داشتن. وقتی روسری و چادر داره، همش میگن چه خانمی چه قشنگ روسری پوشیدی. تشویق خیلی اثر داشت. و خودمم براش جایزه خریدم

لازمش باحجاب بودن و اجبار نکردن مادر هست و شرکت دادن فرزندتون از بچگی تو مراسمات مذهبی 

همکلاسیای چادری من تویک فضای پراز عشق و نبود اجبار برای داشتن حجاب بزرگ شدن و درنتیجه انتخاب خودشونم چادر بود

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

دخترم تو یه مجلسی دید هم سن وسالاش چادر دارن البته همش شیش سالش بود اینم چادرخواست براش گرفتم خیلی با چادر بانمک بود باهمون چادر بردمش مسجد یه خانمه بغل و بوسش کرد گفت اگه نماز خوندی برام دعا کن یع دختر عین خودت خدابهم بده دخترم مدتها مینشست به حالت نماز واسه خانمه بچه میخواست همین بانمک شدنش و موردتوجه بودنش چادریش کرد الان کلاس ششمه با عشق چادر میپوشه

من مادرم چادری هست من مانتو میپوشم ولی فقط عباهای بلند و پوشیده اگرم شومیز یا کت دلم بخاد با چادر سر میکنم ولی خواهرم اصلا حجاب براش مهم نیست مادرمم از اول تلاش می‌کرد ولی بی‌فایده بود به خود بچه هم برمیگرده که چطور اخلاقی داشته باشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید