2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو بکشم دخترم می‌خواد بره هنرستان 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 29814 بازدید | 419 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم چقدر وقت گذاشتی تاپیک فیکه بابا

بخاطر اینکه اعصابم نصفه شبی خورد شده 😂😭حتی اگه یک نفر هم زیر این تاپیک تفکر مشابهی داشته باشه دوست داشتم بدونه والدین خیلی کمتر از چیزی ک فکرشو میکنن به زندگی بچه ها مربوطن .

روانم جرواجره آبجی😂😭

آفرین همینطوری ادامه بده تا دخترت دیونه افسرده بشه آفرین بهت 

بابا تو مادر یا نامادر 

دخترت کتاب نوشت بعد نخوندی بعد اسم خودت گذاشتی مادر 

بابا دخترت حجاب نداره یک بار دوبار بگو سه بار بگو گوش نکرد خب بابا اون بدبخت عقایدش با تو فرق میکنه و باید بهش احترام بزاری 

هنرستان کجا فزاش بد خیلی هم خوبه بابا به خاطر حرف مردم دخترت از خودت دور 

همه عمرش بده برای چیزی که دوست نداره خیلی به دبیرستان علاقه داری خودت برو دوباره درس بخون دخترت ولی تو صاحب زندگی تفکراتش نیستی دخترت هیچ مشکلی نداره مشکل از تو 

زندگی ادامه دارد...

ان شاالله با کمک مشاوره مشکلتون حل بشه اگر نه شاید خودش تو مسیر مسیرش عوض بشه به همسالان دوست و آشناش بسپرین باهاش صحبت کنن....

ببخشید  خطاب به همه یه حرفی دارم من معلمم و با بچه های شما سر و کار دارم تجربمو میگم ....

فکر نکنید خیلی لطف میکنید که از دهن خودتون میزنید و هر چی بچه میخواید براش تهیه میکنید فکر نکنید خیلی به بچتون رو میدین کار خوبیه فکر نکنید براش موبایل میخرید و هر دو سال جدیدش رو بهش لطف میکنید 

فکر نکنید وقتی اینترنت بدون محدودیت در اختیارش میذارین محبت کردین بهش و اونم چون شما خوبین از اینترنت استفاده بد نمیکنه با حلوا حلوا در مورد بچتون دهنتونو شیرین نکنید 

این کارا و امثال این کارا عذر خواهم از بچه های شما فرزندانی سرکش برای خودتون و خودخواه و بی مسئولیت برای اجتماع بار  میاره همون طور که سخت گیری زیاد مخرب شخصیت بچه هست همون طور و بدتر روش افراطی در فرزند پروری مثل این که یک چاقوی تیز برنده رو بدین دست بچه زیر یکسال ...

کنار محبتی که به درستی نثار بچتون میکنین باید یک سری قوانین و محدودیت های معقول داشته باشه کنار رسیدن های معقول باید با یک سری نرسیدن ها و نشدن ها آشنا بشه و یاد بگیری چه طور با ناکامی کنار بیاد کنار تفریحات خوب وسالم باید مسئولیت ها و وظایفی داشته باشه داستان بزرگان رو بخونین اغلب تو سختی رشد کردن خیلی کم پیش میاد بچه رفاه زده بتونه به جایی برسه بچه هاتون رو از فضای ماهواره و اینستا و فیلما وسریالای ماهواره ای نجات بدین 

از دست شما والدین با تفکرات سمی صد سال پیش 

اون به هر حال علایقش رو دنبال میکنه خودتو از چشمش ننداز که حرمت ها شکسته شه 

بچه جزو متعلقات تو نیست که فکر میکنی میتونی راجع به علایقش و همه چیش نظر بدی و بهش تحمیل کنی 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

تورو جون عزیزت جون هرکی ک دوسداری بزار بره رشته ای دوسداره

افرین میگم ب دخترت هزار ماشالا بهش معلومه دختری تربیت کردی قدرت نه گفتن داره

خاک تو سر من کنن ک همیشه باب میل دیگران بودم ب حرف اینو اون گوش دادم خودمو بد بخت کردم.  دورو بریام گفتن معدلت بالاست برو تجربی چ میدنستم بچه بودم. خر بودم نفهمی کردم بحرفشون گوش دادم فکر میکردم کسی ک بره فنی حرفه ای درسش بده درس نخونه

ما خوبیم ک میریم تجربیو ریاضی. رفتم تجربی هیچی نمیفهمیدم ن از ریاضی سردر میاوردم ن بقیه کوفتو زهرماراش. پشیمونم ده ساله پشیمونم. راه برگشتی نداشتم فکردم مشکل از منه کسی نبود راهنماییم کنه مامانم ی مشاوره درستو حسابی منو نبرد

مشاور مدرسم ک اول رشتهای نظری اورد. خیلی کار احمقانه ای بود اون زمانا معدل راهنماییتو با اول دبیرستان نگا میکردن چ میدونستن این بچه مخش نمیکشه برای فیزیکو شیمی

درسای راهنمایی کجا درسای نظری کجا

دیگه شوهرم دادن

بقیه دوستام ک رفتن فنی  کاره ای شدن 

اونا ک معدلشون پایین بود حالا شدن مربی بچه من. 

توروخدا مادر بزار هرچی میخاد بخونه حتی اگ بجایی نرسه بزار تو چیزی ک بش علاقه داره تلاش کنه بزار خودش انتخاب کنه ن اطرافیانش پشتش باش پشتشو خالی نکن مرسی😓

متاسفم واقعا 

به فرض بچه بره اون رشته ای که شما می‌گی 

دکتر یا مهندس یا معلم بشه چه فایده ای داره وقتی حالش با کاری که میکنه خوب نیست؟

میدونید هنرستانی ها چقدررررر با استعداد هستن؟

میدونید چقدر کار عملی دارن؟

میدونید اگه به حرف شما گوش کنه چقدر ضربه روحی میخوره؟

اصلا آدما توی کار هایی که بهشون علاقه دارن موفق تر میشن تا کار هایی که بهشون تحمیل شده 

موفقیت دخترتون رو میخواید یا روانی شدنش و بستن دهن فامیل؟

دلم سوخت برای دخترتون که مادری مثل شما داره 

در مورد مسائل مذهبی هم هرکسی مسیر خودش رو داره 

قشنگی اسلام به اینه که آدما با عقل خودشون انتخابش کنن 

با زور و اجبار بچه رو متنفر نکنید 

اجازه بدید خودش راهش رو پیدا کنه 

ناراحت تشیها ولی یه مستند نشون داد پارسال طرف با معدل عالی میگفت ب اجبار خانواده رفتم ریاضی دوست داشتم انسانی برم

یا هنرستان

اینقد بعضی هاشون ناامید بودن

یعنی چی میخوام خودمو بکشم ب تو میگن مادر سمی ک بخاطر حرف یه مشت فامیل میخواهی دخترتو بفرسای رشته های نظری😡😡پسر من معداگل عالی این مدرسه اش گفتن برو ریاضی اصلا ما دخالت نداشتیم الان چنان افتی کرده میگم کاش میرفت کارو دانش چ برسه هنرستان

ب فامیل جه

ب بقیه چه

عه

دخترتو بدبخت کنی بخاطر بقیه😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم