2777
2789
عزیزم مشکلت همین ضعیف بودن و وابسته بودنهتو هرجور با خودت رفتار کنی اونم همونجور با تو رفتار می‌کنهخ ...

چی بگم☹️☹️

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید
من مثل دخترای امروزی نیستم دو روز با طرف باشم وابسته بشم ۶ ساله میخوامش عشق و با پوست و استخوان درک ...

عزیزم امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری در نهایت و عاقبت بخیر و خوشبخت شی عزیزم 

💖🪽🌸

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگیم جداشو؟ پ چی بگیم؟ بگیم جادو جمبل کن؟ بگیم با همین نخاله ازدواج کن حالا شااااید بهتر شد؟ صرفا بخ ...

شکاک نیست فقط غیرتیه میگه دوس دارم جایی رفتنی بگی خبر بدی نگران نشم خط قرمزش غیرتشه رد بشم قیامت میشه

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید
ی مدت مستقل تر باش به کارای خودت برس وابسته ش نباش دورشو زیاد نگیر ببین چطور میاد سمتتالبته با سیاست ...

اره همین کار و میخوام بکنم ولی چند ماهه اونقد ضعیف و افسرده شدم زود تسلیم میشم اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم

بیشتر ببینید
عزیزم امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری در نهایت و عاقبت بخیر و خوشبخت شی عزیزم 💖🪽🌸

مرسی گلم💏

بیشتر ببینید

عزیزم؟

میگن جداشو میگی جون منه

میگن خب بهش نگو میگی ناراحت میشه قلبش درد میگیره فشارش میره بالا

خودتم که میگی بهش گفتی بریم مشاور خب اگه میاد که برید

خب دیگه بنظرت چه راهنمایی میشه کرد

منم باید به زور چادر بپوشم علاوه بر چیزایی که شما گفتین نه حق ارایش نه بیرون رفتن نه حرف زدن با مرد و...

ولی من شوهرمه و ۱۱ماه که ازدواج کردم عزیزم خواهش میکنم زندگی خودتو تباه نکن اگه ترس از اینکه رابطه داشتین داری و کسی نمیدونتش خودتو درگیرنکن گردن نگیر چمیدونم ببین فقط خودتو بدبخت نکن باشه؟جوریکه روزی صدبار ارزوی مرگ کنی و دلت بخوادجداشی و نتونی میفهممت درکنار این سختیا خوبی هایی هم داره که دوسش داری دیگه با خودت حل کن موضوع رو که میتونی همیشه تحمل کنی در کنار خوبیاش یا نه

ملی و راه های نرفته اش رو هم ببین

دیگ یا باید جدا شی یا درست بشه دیگ اخلاقش 

راه دیگ ای هنوز ب عقل بشر نرسیده بهت بگیم 

یا بهش بگو رفتاراتو درست کن ...و الا من میرم و واقعا برو 

چرا بخاطر دوس داشتن ب هر رابطه ای تن میدن ب اینک باهاتون همه جوره رفتار بشه 

الان این عشق ب  چ درد میخوره وقتی میخای خودکشی کنی از دستش ؟؟؟؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
چقدر مثل منی منم دختر بودنم از دست دادم گیر میداد هی بهم نباشه میمیرم ولی دیگه بهتره کات کنم

چطوری ینی؟

دقیقا مثل شرایط من؟

کات کنی زندگیت چی میشه من خونواده حساسی دارم کات کنم زندگیم نابود میشه نمیتونمم کات کنم واقعا میمیرم 

بیشتر ببینید
عزیزم؟میگن جداشو میگی جون منهمیگن خب بهش نگو میگی ناراحت میشه قلبش درد میگیره فشارش میره بالاخودتم ک ...

نمیدونم چیکار کنم مشاور بریم ایشالا خوب شه اخه کلا خوبه همه جوره ولی فقط مبگه خط قرمزم غیرتمه رد نشو ازش 

بیشتر ببینید
دیگ یا باید جدا شی یا درست بشه دیگ اخلاقش راه دیگ ای هنوز ب عقل بشر نرسیده بهت بگیم یا بهش بگو رفتار ...

مبگه من غیرتم تو خونمه نمیتونم تغیر بدم تو سعی گن باهاش کنار بیای تا جایی که میتونی رد نشو 

بیشتر ببینید
شکاک نیست فقط غیرتیه میگه دوس دارم جایی رفتنی بگی خبر بدی نگران نشم خط قرمزش غیرتشه رد بشم قیامت میش ...

خودتم میدونی شکلکه فقط نمیخوای قبول کنی. وقتی حتی مهمونی که پسر باشه نذاره بری وقتی به آرایش ملیح هم گیر بده وقتی مث زندان بان تمام کاراتو گزارش بخواد این آقا شکاکه

بازم خودت میدونی

خوب فکر کن

قبل عقد حتما حتما حتما یکی دو جلسه برین مشاور از مشاور بپرس تشخیصش درباره این آدم چیه