2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگی از کجا قراره بدونه که همچین کاری کردی

همسایه ایم متوجه میشه 😕

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید
دانشجو معلمی؟ خب ازدواج کنید

اره عزیزم اونم دانشجو حقوقه 

الان بیاد خونوادم نمیزارن بخاطر سنم میگن پایین ۲۵ دختر نمیدیم حتا الان نمیزارن ی خواستگار درمون رو بزنه 

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید
ولی اون ادم زندگی منه دو ساعت نباشه دق میکنم

این به خاطر وابستگیه 

وابستگی یه توهمه در واقع 

من نمیگم از خودت برونش و ازش جدا شو 

به من مربوط نیست اصلا 

میگم اولویت هات رو ملاک قرار بده 

به آرامش داشتن هم فکر کن 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
وابستگی قبل ازدواج چرت محضه 😐

عاشق نشدی اینطوزی میگی ۴ سال کم نیست تازه ۲ سال قبلم همو میخواستم ولی باهم نبودیم حاضرم هر کاری کنم براش 

بیشتر ببینید

چقدر مثل منی منم دختر بودنم از دست دادم گیر میداد هی بهم نباشه میمیرم ولی دیگه بهتره کات کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

عزیزم مشکلت همین ضعیف بودن و وابسته بودنه

تو هرجور با خودت رفتار کنی اونم همونجور با تو رفتار می‌کنه

خودتو دست بالا بگیر و مستقل باش اونم بیشتر مواظب رفتارشه ک از دستت نده

البته این اجازه گرفتنا هم بد نیستا ولی افراطی و استرس آور نباید باشه

من مثلا همین امشب نامزدم گفت عزیزم کراپی ک پوشیدی کوتاهه منم گفتم عزیزم واسه زیره کت میخوام بپوشم چشم فردا بازم چکش میکنم اگه کوتاه بود یکاریش میکنم(فوقش از خودش پول میگیرم یکی دیگه میخرم😂)اونم گفت باشه

همه چیو با زبون خوش میشه حل کرد

نگیم جداشو؟ پ چی بگیم؟ بگیم جادو جمبل کن؟ بگیم با همین نخاله ازدواج کن حالا شااااید بهتر شد؟ صرفا بخاطر اینکه بکارت نداری؟

دختر عقلتو گذاشتی تو گنجه؟؟؟؟؟؟؟ این یارو شکاکه شکـــــاااک

کاری میکنه موهات عین دندونات سفید بشه

هر کاری کنه بهت شک میکنه گیر میده، الان نمیتونه وقتی زنش شدی نمیذاره تا سوپر مارکتم بری

حالا برو خودتو بدبخت کن آفرین

این به خاطر وابستگیه وابستگی یه توهمه در واقع من نمیگم از خودت برونش و ازش جدا شو به من مربوط نیست ا ...

من مثل دخترای امروزی نیستم دو روز با طرف باشم وابسته بشم ۶ ساله میخوامش عشق و با پوست و استخوان درک کردم وابستش نیستم عاشقم همه چیش خوبه اخلاقش رفتارش خیلی مهربونه ولی خط قرمزش غیرتشه

بیشتر ببینید