2777
2789
من بعنوان یه پسر میگم اون بنده خدا هم از سر عشق و علاقه هست متاسفانه یا خوشبختانه هردو عاشق هستید اگ ...

اره خودشم همینو میگه 

اگه دوست نداشتم گیر نمیدادم برام عزیزی میخوام ازت محافظت کنم 

ولی اخه منم اذیت میشم 

بعد رفتار تندشم میگه از دلتگیه پیشم باشی هیچی نمیگم پیش خودم باش لخت بگرد بیرون هیچی نمیگم چون پیش خودمی

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید

خب مگه نمیگی دوسش داری اخلاقای خوب زیاد دیگه داره و اوپ خانومی گ گفتی 11ماهه ازدواج کردی باتوام هستم ..اگ همسراتون نقاط مثبت دارن و فقط غیرتی بودنش اذیتتون میکنه پا رو نقطه ضعفاش نذارین کم کم خوب میشن شوهر من اوایل ازدواج تقریبا ۷ سال پیش من بمن میگفت برنامه و اپلیکیشن و اینجور چیزا نداشته باش  الان بیرون رفتنی روسریمم بیفته کار باهام نداره برنامه ک هیچی نیس رمز گوشیمو بلد نیس وقتی رو چیزی حساسه پا روش نذار اعتمادشو جلب کن  بعد مدتی ببینه لج نمیکنی خوب میشه . 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودتم میدونی شکلکه فقط نمیخوای قبول کنی. وقتی حتی مهمونی که پسر باشه نذاره بری وقتی به آرایش ملیح هم ...

اخه ار خودش پرسیدنی میگه از سر دوس داشتنه شک ندارم اگه میخوام خبر بدی فقط میخوام نگران نشم فکرم نمونه مشاورم گفتم بعد عید بریم  

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید
خبمگت نمیگی دوسش داری اخلاقای نوب زیاد دیگه داره و اوپ خانومی گ گفتی 11ماهه ازدواج کردی باتوام هستم ...

درسته تا وقتی به حرفش گوش بدم اوکیه اصلا بد رفتاری نمیکنه 

بیشتر ببینید
اره همین کار و میخوام بکنم ولی چند ماهه اونقد ضعیف و افسرده شدم زود تسلیم میشم اصلا نمیتونم از خودم ...

خودتو سرگرم کن عزیزم حالت بهتر میشه

سریال ببین ، پادکست گوش بده ، کتاب بخون ، برو پیاده روی و .. هرچی آدم بیکار باشه فکر و خیالش بیشتر میشه

خودتو سرگرم کن عزیزم حالت بهتر میشهسریال ببین ، پادکست گوش بده ، کتاب بخون ، برو پیاده روی و .. هرچی ...

مرسی عزیزم بابت کمکت💜

بیشتر ببینید
درسته تا وقتی به حرفش گوش بدم اوکیه اصلا بد رفتاری نمیکنه

خب توام دوسش داری پس باهاش کنار بیا ،دیگه چرا خودتو بکشی وقتی اعتمادش جلب بشه وقتی خیالش راحت باشه جنس مذکر برات اهمیت نداره بجز خودش یولش یواش گیراش کم میشه  . بعد میتونی مثلا یبار بری برا خودش خرید کنی بگی خاستم سوپرایزت کنم اگ دیدی داد و بیداد کرد بگی من دوس داشتم تورو خوشحالت کنم ک رفتم ولی تو بمن اعتماد نداری (البته این رو همه تاثیر گذار نیست هرکس یه اخلاقی داره ) 

اخه ار خودش پرسیدنی میگه از سر دوس داشتنه شک ندارم اگه میخوام خبر بدی فقط میخوام نگران نشم فکرم نمون ...

هب باشه این به کنار

چرا همش تو باید کوتاه بیای عذرخواهی کنی؟ یه عذرخواهی یه بار چشم پوشی بلایی سر قلبش نمیاره 

مطمعنم الکی میگه عای درد گرفت قلبم. چون میدونه تو میترسی و کوتاه میای 

ینی واثعا اینو متوجه نمیشی؟ باز بهونه تراشی میکنی؟