2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی و تنهایی

134 بازدید | 9 پست

همش تنهام متاهلم بچه ندارم شوهرم سرکار نمیره الان دوماهه همش خونس شهر غریب ازدواج کردم هیچ کسیو ندارم لطفا نگید برید کلاس و باشگاه چون شرایط ندارم 

خب بچه بیار 

برو پیش فامیلتون

با همسایه ها رابطه برقرار کن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگه شوهرش سرکار نمیرهبچه بیاره؟؟؟؟؟راهنمایی نکنید بهتره که

خب بی درآمد که نیستن

لابد ی پولی چیزی دارن که تا الان زندن 

بچه بیاد خانواده امید میگیره شوهرشم میره سرکار 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
چند سالته؟قطعا با این نوع تفکر زیر هجده هستی

نه بالای هجده ام 

به بچه علاقه دارم

پول هم میرسه خدا بزرگه 

نمیگیم که تیم ملی بیاره نمیتونه خرجشو بده ی بچه ست دیگه 

غذا که نمیخوره فقط ماهی دو تا سرلاک میخواد با چند بسته‌ پوشک

و چند عدد لباس یکم اسباب بازی رو هم ۱۰ تومنم نمیشه 

اینقدر منفی نباش 

اگه پدر و مادر واقعا پشت بچه باشم با چندرغاز هم بچه زندگی 

خوبی خواهد داشت

بیشتر مشکلات ما تو سن بچگی عاطفی بود نه مالی 

مالی یروز تامین میشه ولی اگه کمبود عاطفی از خانواده داشه باشی

تا ابد و یروز یادت می مونه

بیشتر ببینید