2777
2789
عنوان

بیاین حس ششمتون رو بسنجین

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 585 پست
یه دختر با نمک با موهای نه بلند نه کوتاه روحیه مستقل و مهربونی داری و اعتماد بنفست بالاست

چق حس ششمت قویه😐

همش درست بود

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

ذهنم درگیره حدس زدنم نمیادبجاش توحدس بزن من چ شکلیمو چه اخلاقی دارم

حس میکنم موهات قهوه ای روشنه صورتت و چشمات کشیده است سفیدی و رنگ چشات سیاه یا مشکیه

کاربری دست دونفره 🫠

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یسوال شاید مسخره باشه ولی گفتم بپرسم مدتیه کمر درد دارم بنظرت مشکلی پیدا کرده یا بخاطر سرما اینطور ش ...

بخاطر سرما و پی ام اس احتمالا اینطوری شدی یا شایدم خونه‌تکونی و اینا مشکلی نیست عزیزم نگران نباش ولی اگه ادامه دار بود دکتر برو 

خب فراموش نکردن یعنی کینه دیگه چیز بدیم نیست من از اینکه زیادی فراموش میکنم کارای بد دیگران و همیشه ...

خب نه اینکه بعدش باهاش بد بشم نه خیلی ام خوبم اتفاقا اما دیگه وقتی نزدیکم میشه دور خودم حصار میکشم 

راستی ممنون وقت گذاشتی گلم

کاربری دست دونفره 🫠

حس میکنم موهات قهوه ای روشنه صورتت و چشمات کشیده است سفیدی و رنگ چشات سیاه یا مشکیه

جز رنگ چشمام بقیش درست بود

البته موهام‌قهوه ای تیرست

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:)متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

منم میگی

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

از وقتی خونه تکونی کردم اینطور گفتم نکنه دیسک کمر گرفته باشم

وسیله بلند کردی بخاطر همونه یک دکتر بری بد نیست ضرر. نمیکنی ولی دیسک دردش طاقت فرساست اصلا نمیتونی‌تحمل کنی