2777
2789

من بچه سوم رو باردارم و مادرم بدون اینکه به من بگه رفته خرید کرده .من هم خودم میخواستم بخرم نقد نداشتم بخرم میخواستم برم از فروشگاه طرف قرارداد قسطی بردارم.مادرم به خاطر اینطور کمکا خیلی به خودش اجازه میده تو زندگیم دخالت کنه.به نظرش من جدا هستم.چند روز پیش ما مریض شدیم می‌گفت شما اصلا گوشت میخورید؟

ششمین کاربری 😒

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون فقط ی مادر ونگران دخترش اگه دشمنت بود حتی براش مهم نبود تو بارداری مثل خانواده من که من وزن دادلششم باهم بار دارشدیم شوهرم همون اوایل باردلری من بیکار شد ودیگه بعضی روزها به زور چیزی برا خوردن داشتم پول کرایه خونه ودکتر هم نداشتم طالاسمی هم داشتم ولی خانوادم هیچ کمکی به من تکردن میگفتن وظیفه خانواده شوهرته که به فکر زن وبچه پسرشون باشن ما به فکر پسر خودمونیم 

اون فقط ی مادر ونگران دخترش اگه دشمنت بود حتی براش مهم نبود تو بارداری مثل خانواده من که من وزن دادل ...

مادر من پسر دوسته سر دخترم ی شیشه شیر هم نخرید واسه این که به همه ثابت کنه من عاشق پسرم خرید کرد .منت خیلی بده.همین امروز کل کارایی که کرده رو زد تو فرق سرم .بعدش گفت وقتی کمک میکنم حق دخالت هم دارم

ششمین کاربری 😒

مادر من پسر دوسته سر دخترم ی شیشه شیر هم نخرید واسه این که به همه ثابت کنه من عاشق پسرم خرید کرد .من ...

به نظرم بهت علاقه داره بعد نهایت اینه بگه این چیزل خریدم خوب بگه من اون زمان دلم میخواست فقط یکی به هر قیمتی بهم پول بده 

ولی همین که دخترم دنیا اومد خدا درهای رحمتش به روم باز کرد