2777
2789

من پارسال عید زایمان کردم هیچ کس از خانواده همسرم  نیمدن دیدن دیگه بچه ام یک سالش بود یک هفته پیش اومدن اونم عجله ای منم احترام شون گذاشتم همسرمم نبود اینقدر عجله داشتن انگار اجباری اومده بودن حالا فهمیدم رفتن خونه اون جاری هام شهر دیگه کلا هر سال میرن اونجا  الان فهمیدم اومدن اینجا که بگن ما اومدیم بعد نگی چرا نیمدن آخه بعد یک سال ؟؟؟

اونم انگار یکی دنبال شون کرده بود حالا از دست خودم ناراحتم چرا اینقدر ساده هستم چرا رو دادم بهشون من زیاد خودم درگیر ابن مسائل نمیکنم ولی الان واقعا خیلی بهم برخورده کاش کلا نمی اومدن خب میرفتن من چیکارشون دارم ابنکه من وخر فرض کردن اعصابم خرده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خودتو عصبی نکن در شرایط مشابه مثل خودشون برخورد کن بچشون بدنیا اومد یکسال دیگه عیددیدنی برو خونشون اونم سرسری..  گیر محبتشون که نیستی بدرک ارزش خودشونو پایین میارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو عصبی نکن در شرایط مشابه مثل خودشون برخورد کن بچشون بدنیا اومد یکسال دیگه عیددیدنی برو خونشون ا ...

نه بخدا یک سال نیمدن اصلا برام مهم نبود ولی اینکه به آدم توهین میکنند زشته

چرا خب مگه با ازدواج با تو مخالف بودن؟

نه دیگه بعد چند سال بحث این حرفا نیست من بچه سومم بود ولی برا اون دوتا هم نیمدن دیگه عادت کردم 

الان جاریت هم ناراحته که هرسال جمع میکنن میرن خونه‌ش و تو دلش میگه خوشبحال شما چون اصلا نمیان خونه تون 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

نه دیگه بعد چند سال بحث این حرفا نیست من بچه سومم بود ولی برا اون دوتا هم نیمدن دیگه عادت کردم

ولشون کن بابا بهتر که نیان حوصله جنگ اعصاب داری هر چی دایره آدمای اطرافت کوچیکتر بهتر

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

درک میکنم ولی بنا به دلیلی خونه اون یکی جاری انگار حالشون خوشه یحالا یا از اون برادرشون یا زنش راحتن بهرحال به کتفتم نگیر ولی یادت نگه دار رفتنی خونشون سرسری بلند شی بفهمن چه حس بدی به صاحبخونه میدن.