2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی به کشور عربستان سعودی

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از کشورهای آمریکایی و اروپایی خوشم نمیاد 

فکر میکنم خیلی با ایران متفاوته 

آب و هوا شون رو هم اصلا دوست ندارم چون اکثرا آب و هوای سردسیری دارن 

من فقط دنبال یک کشور خلوت و بی هیاهو هستم که بتونم یه پیشرفت نسبی هم داشته باشم

بی آب و تاب و توان،

نشنیده بودم ی نفر دانشگاه بره عربستانحتی یک مورد هم نشنیدم تابحال!

تازگی داره بورسیه میده

حدود ۲ ۳ ساله

بورسیه خیلییی خفنی هم میده

بنظرم میاد مردم کشور خودش درس بخون نیستن

توی رشته های مهندسی نیرو میخواد

حتی مطمئنن بعدا ازشون برای کار هم استفاده میکنه

مثلا من ۲ ۳ سال پیش دیدم اولین بار بودش گذاشته بود

از دوستم پرسیدم

گفت کشورش شدید دنبال مهندسی شهرسازی و کشاورزی ایناست

میخواد توی شهرش درخت بکاره داخل هر خیابونش

از طرفی میخواد توی بخش اموزشی پیشترفت کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگر مهاجرتش تحصیلی باشه عیبی نداره

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

عربستان دانشگاهاش از ایران بدتره ها از نظر تحصیلی دانشگاه مطرحی نداره 

مگر اینکه مهاجرت تحصیلی به اونجا از نظر موقعیت و مالی شرایط خوبی داشته باشه 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
دانشگاه هایی مثل دانشگاه کینگ عبدالعزیز و کینگ سعود تو رنکینگ جهانی جایگاه بهتری از دانشگاه های ایرا ...

رنک رو فقط سطح سواد اساتید نمیسازه بیشتر بخاطر حضور دانشجوهای بین المللی تو اون دانشگاست و مقالاتی که ارائه میکنن

ما بخاطر شرایط تحریم برای مقاله بشدت محدودیت داریم و خب دانشجوی بین الملل هم خیلی کم داریم چون کمتر کسی میاد ایران برای تحصیل

برای همین نمیتونیم طبق رنک بگیم اونا بهترن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

من با خود کشورش مشکل دارمبعدم بنظرم آدم مهاجرت میکنه ک جای بهتر و قشنگ تر از کشور خودش بره..نه ک از ...

دلایل ادما فرق داره من خودم با همسرم سالهاس تو مسیر مهاجرتیم هربار یه داستانی پیش میاد به قول شما ادم جایی مهاجرت کنه بهتر باشه 

اما الان دیگه کشورای عربی کشورای پنجاه سال پیش نیستن 

نه از نظر محیط زیست نه از خیلی نظرا 

امارات بچه بودم به واسطه ی شغل پدرم میرفتیم بربیابان بود اما الان اون بیابان تبدیل شده به جایی که از همه جای دنیا حتی امریکا که مقصد خیلی از ماهاس میرن برای زندگی 

عربستانم همینطوره دیگه اون بیابونی که تو ذهن ماهاس نیست 

ولی با این وجود هیچ وقت دوست ندارم برم برای زندگی نه به دلایل اعتقادی به دلایل مهمتری

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید
تازگی داره بورسیه میدهحدود ۲ ۳ سالهبورسیه خیلییی خفنی هم میدهبنظرم میاد مردم کشور خودش درس بخون نیست ...

احتمالا به خاطر اون شهر جدیدیه که دارن میسازن که دنبال مهندسای کشاورزی و شهرسازین 

هرچی که نداشتنو این سالها برای کشورشون هدیه اوردن از خاک برای رشد درخت و گیاه 

از برف مصنوعی و باغ و فضای سبز 

همه چی 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید

دانشگاه های تاپ همین ایران رو برو چشه مگه؟ البته قبولیشونم راحت نیس  من اگه یه روز بخوام مهاجرت کنم عربستان نمیرم لااقل

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
برای الان نمیپرسم برای چند سال آینده که میخوام کارشناسی اقتصاد بگیرم و بعد برای ارشد برم عربستان، می ...

موفق باشی 

بیشتر ببینید
من از کشورهای آمریکایی و اروپایی خوشم نمیاد فکر میکنم خیلی با ایران متفاوته آب و هوا شون رو هم اصلا ...

اولا قضیه آمریکا با اروپا متفاوته

بعدم فکر نکنم عربستان خلوت و بی هیاهو باشه دنیای پیشرفت تو شهر و .... هم عربای اونجا داشته باشن فرهنگ زن ستیزشون همونه که هست

ساکن سمنان💕