2777
2789

خب من منتظر بودم این دید و بازدید عید تموم شه بعد شروع کنم

من چندماه رژیم ول کردم وزنم شده بود ۵۷ الان زیاد کردم باز متاسفانه و هی امروز فردا میکنم ..دیگه تصمیم دارم از فردا سخت شروع کنم دیگه

کسی پایه هست استارت بزنیم و از رژیم اسون شروع کنیم تا..

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر واقعا پایه ای هر روز گزارش بدیم به هم

اره که پایه ام من ۵ ماه تموم رژیم بودم ورنم اوردم ۵۷

باز میخام شروع کنم چاق شدم

گزارش بدیمم

خوشحال شدمچند کیلویی عزیزم هدفت چنده

توی این زمستون اینقدر یهو زیاد شدم که میترسم وزن کنم. منتظرم یکم کمتر بشم بعد برم رو ترازو. 

ولی فکر کنم یه چیزی حدود بیشتر از 85 هستم

توی این زمستون اینقدر یهو زیاد شدم که میترسم وزن کنم. منتظرم یکم کمتر بشم بعد برم رو ترازو. ولی فکر ...

این زمستون و باران سرما مارو ار پا انداخت قبلا یه پیاده روی جیزی میرفتیم الان خونه نشبن شدیم بخور و بخواب

من باید 25 کیلو اینا کم کنم. البته وزن خیلی مه منیست. مهم اینکه گزارش بدیم که آیا رعایت کردیم یا نه

کجا گزارش بدیم گلم؟

الان ۶۷ میشم فکر کنم جرات نمیکتم برم رو ترازومیخام بشم مثل قبل لاغرر لاغر

دقیقا منم جرات نمیکنم.

وزن رو ولش کن . گزارش بدیم که آیا رعایت کردیم یا نه. تا یکی دوماه بعد وزن کنیم :)

دقیقا منم جرات نمیکنم.وزن رو ولش کن . گزارش بدیم که آیا رعایت کردیم یا نه. تا یکی دوماه بعد وزن کنیم ...

پایه ام عزیزم

ایشالا و کلی کم میکنیم فقط زمان میبره