الان فرق شما با اون عزیز ک توهین کرده چیه؟ ب همه مشاغل و موقعیت اجتماعی افراد باید احترام بزاریم من ...
منظور من همه نبودن
اونایی هستن که به خودشون اجازه هر توهینی رو میدهند
من شرمنده ام اگه باعث ناراحتیتون شدم
دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در همه جای دنیا ی احترام خیلی خاصی برای قشر دبیر قائل هستند حتی در کشورهایی مانند المان که پزشکان درباره حقوق خود اعتراض کردند و گفتند که حقوق معلمین از ما بالاتر است، جواب خود را اینگونه گرفتند که انتظار نداشته باشید حقوق کسی که به شما علم و دانش را آموخته از شما پایین تر باشد. فقط ایران است که به قشر دبیر ناسزا میگویند با اینکه همین سواد خوندن و نوشتن را از معلم آموخته اند. واقعا شرم باد