2777
2789

پیرو تاپیک پربازدید شغل باکلاس و توهین یه عده به شغل معلمی 

حالا همونی که توهین میکنه و اونایی که لایکش میکنن با پیژامه لم دادن وبیکارن و جز توهین کردن هنر دیگه ای ندارن 

فکر کنم یه خانم خونه دار هست که چشمش دنبال حقوق شوهرش هست 

اتفاقا دبیری کنور و متوسطه دوم خیلی هم پرستیژ بالایی دارن 

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت نظر دیگران واسم مهم نبود معلم هستم اصلا توی این تاپیک با کسی بحث نکردم مهم اینه خودم از شغل ام لذت میبرم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

چون شما به این شغل علاقه داری دلیل نمیشه فکر کنی همه آرزوی همچین چیزی رو دارن... شاید چند نفر هم به قول شما از حسودی چیزی بگن اما علایق و نظر ها متفاوته، من خودم به شخصه واقعا همیشه متنفر بودم از این شغل 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

همه شغل ها محترمن. شخصیت بد بعضی از معلم ها باعث دید منفی جامعه شده. دقیقا مثل دعواهای قومیتی که همیشه تو سایت هست. هرچقدرم بگیم که شخصیت آدما ربطی به شغل و قومیت و حتی دینشون نداره کسی تو گوشش نمیره

کاری ندارم ولی تو خونه بمونی هیچ کاریم نکنی باز تقریبا ماهانه به همون اندازه فقط پول خرج خودمون میکنیم😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

معلم شدن که کاری ندارهطرف منفی زده یه ۵ درصد یه درسو زده با تراز ۵هزار قبول شده فرهنگیان‌ اونم بدون ...

کی همچین حرفی زده؟؟؟اگه اینجوری بود چرا اطرافیان من پشت کنکور میمونن برا فرهنگیان؟اینجوری که همه قبول بودن؟راحته خب برو معلم شو نمیتونی و نمیخوای هم ارزش یه شغل و رشته رو پایین نیار که خودت همین نوشتن ساده رو هم مدیون معلمی

فکر کنم یه خانم خونه دار هست که چشمش دنبال حقوق شوهرش هست اتفاقا دبیری کنور و متوسطه دوم خیلی هم پرس ...

عزیز دبیری کنکور پرستیژ بالا داره اونم چون خوب پول در میارن من یادمه معلم های دبیرستانم زیاد خوب نبودن اما معلم کنکور های خفنی داشتم