2777
2789
عنوان

خانوم هایی که با تحصیل و کنکور لِوِل خانوادگیشون رو بالا کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 127 پست

شما با درس خوندن چیزی رو تغییر ندادید. خیلی چیزا رو از دست دادید که ده سال دیگه متوجه خواهید شد

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزن تو بابد خودتون رو قبول می‌کردید باز خوبه خانواده شما تحصیل کرده است چرا خانوادت باعث سرافکندگی میشدن شاید نباید اصلا میرفتی فرزانگان چون فشنگ اختلاف طبقاتی رو حس کرده بودی 

یکی از دوستام ، پدرش پزشکه ، مادرش داره هاروارد پست دکتراش رو میگذرونه ، برادرش با ۲۷ سال سن داره دک ...

مثلا یه بار مهمون عمش بودیم و ایشون جراح زیباییه و داشت از سفرش به ژوهانسبورگ میگفت اونوقت عمه من یه خانوم ۶۰ ساله بیسواده که داره توی یه خونه کلنگی زندگی میکنه و من اون لحظه نمیدونم باید چیکار کنم

مثلا یه بار مهمون عمش بودیم و ایشون جراح زیباییه و داشت از سفرش به ژوهانسبورگ میگفت اونوقت عمه من یه ...

مگه قراره همه ادما مثل هم باشند؟توکه نمیتونی کل خانوادتو عوض کنی الان با مادرت قطع ارتباط کردی پس هزینه زندگیت از کجا تامین میشه؟

مثلا یه بار مهمون عمش بودیم و ایشون جراح زیباییه و داشت از سفرش به ژوهانسبورگ میگفت اونوقت عمه من یه ...

چرا با گنده گنده ها گشتی همه مثل هم نیستن همه دنیایی دارن همه حق زندگی دارن چرا خودت رو از مادرت دریغ کردی

من نمره الف دانشگاهم ، سه جا دارم کار میکنم ، تازگیا یه خونه کوچیک خریدم و دارم تماام تلاشمو میکنم ، برای آیلتس می‌خونم ، جورابمو با رنگ شالم ست میکنم،  کلی یویتوب از کشورای دیگه میبینم و سعی میکنم اسم همه آلات موسیقی رو حفظ کنم و صادق هدایتی که ازش متنفرم بخونم ، بچه ها دوستم دارن ، مامان باباهاشون ازم تعریف میکنن ، استادای دانشگاه روم حساب باز میکنن و من تا ۱۰ شب باید یه کسی غیر خودم باشم

و وقتی میرسم خونه دارم خفهههه میشم 

سعی کن خودت برای نسل بعدت مادر و مادربزرگ با کلاسی باشی 

بچه تو اصلا براش مهم نیست عمه مادرم کیه و کجاست چه اهمیتی داره اقوام تو چه وضعی اند 

و اینو یادت باشه یه شبه نمیشه پولدار و لول بالا شد باید به تدریج پیشرفت کرد ما باید سعی کنیم نسبت به خانواده خودمون رشد کنیم و به همین ترتیب ممکنه چند نسل بعدمون از با پرستیژترین و تحصیل کرده ترین ها باشند

ولی متاسفانه باید بپذیریم خودمون تو همچین خانواده هایی متولد نشدیم و حسرت یک زندگی کامل تا ابد در دل ما میمونه

همه این اداها ارزششو داشت بامامانت قطع ارتباط کنی؟

اونم بعد فوت بابات 

پدرتم خدا رحمتش کنه براش فاتحه میخونم 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بیشتر ببینید
من نمره الف دانشگاهم ، سه جا دارم کار میکنم ، تازگیا یه خونه کوچیک خریدم و دارم تماام تلاشمو میکنم ، ...

عزیزم این همه نقاب برای اینکه شبیه بقیه بشی؟ هیچوقت احساس رضایت نخواهی داشت تا وقتی خودت رو خود واقعیت رو ارزشمند بدونی...اگر همه قبولت دارن الان بخاطر خودته نه ست بودن رنگ جورابت با شالت

من نمره الف دانشگاهم ، سه جا دارم کار میکنم ، تازگیا یه خونه کوچیک خریدم و دارم تماام تلاشمو میکنم ، ...

این همه خودم نبودن داره منو میکشهه

اینا نسل در نسل ثروتمند بودن ، پدربزرگ هاشون خارج رفته ان و نه مثل پدر بزرگای من بی سواد و روستایی و زحمتکش

من مامانمو میخوام ، دلم میخواد روی زمین غذا بخورم ، دلم میخواد فا لهجه حرف بزنم دلم میخواد و نمیتونمم

راه درست اینه ، دقیقا همین مسیری که هستم ، اصلا آرزوم همین بود که منم یه روزی مثل مامان بابای دوستام بشم واسه یه مهمونی کوچیک متخصص سرو غذا بگیرم و همه اون چیزایی که دارنو داشته باشم

ولی دیگه نمیتونم دووم بیارم

زده به سرم و کمک میخوام

تلاش موفقیت برا خود ادم و حال خوب خودش باید باشه 

شما یک اصل مهم رو فراموش کردی 

و فقط برای اینکه کم نیاری و احساس و توجه بقیه رو کنی. و خودتو بالا نشون  بدی اینکارارو میکنی؟ 

چرا کاری که متنفری بکنی ، که بقیه ازت تعریف کنن؟

موفقیت و تلاش و همه اینا برا خود ادامه نه نگاه های بقیه . 

خانوادت هم هیچ اشکالی نداشتن رفتاراشون لهجه اینا  نشان  دهنده اصالته.  رو زمین خوردن چه اشکالی داره .  یا یک نوع رقم غذا دادن .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
این همه خودم نبودن داره منو میکشههاینا نسل در نسل ثروتمند بودن ، پدربزرگ هاشون خارج رفته ان و نه مثل ...

کسی تجربه مثل من داره؟ چه جوری با خودم کنار بیام؟؟؟ من برای عوض کردن لول خانوادگیم باید تحمل کنم و همین مسیر ، مسیر درسته ولی خستم 

نمیدونم باید چیکار کنم