2777
2789
عنوان

نامزدم همه ی گوشیمو پاک کرد

156 بازدید | 11 پست

من یبار از سر کنجکاوی و واقعا بدون اینکه اون بفهمه گوشیشو جک کردم که بعدش فهمید دیروز اون اومد گوشیه منو گرفت ازم و با خودش برد تو گوشیمم چیزی نبود فقط عکس دو نفرو دوستم برام فرستاده بود که اونا میخواستن با من اشنا بشن منم گفته لودم چه خوش قیافس و همین وتموم انم زورش گرفته بوده هم بخاطر عکسا هم بخاطر اینکه من خودم گفتم گوشیو نمیخام اطلاعاتشو پاک کن اونم پاک کرده الان از دستش خیلی عصبیم چیکار کنم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام بکشمش خیلی عصبیم

چقدر بدبین و کنترل گر هست. با تو مثل بچه نفهم رفتار می کنه

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
چقدر بدبین و کنترل گر هست. با تو مثل بچه نفهم رفتار می کنه

میگه تو چک کردی پس منم میکنم 

ازش متنفرم چیکارش کنم 

دیده پشت سر مادرش حرف زدم برا همین طلبکارم اون شده حالا 

میشه بیشتر بگی اطفا

تو دوران عقد نامزدم که الان شوهرمه عکس خودمو چاپ کرده بودم سیاه سفید  زده بودم کنار اینه تو اتاقم .آمد اتاقم عکسمو برداشت مچاله کرد پیش برادزادم که سه سالش بود بچه ترسید .اگه اونموقع ازش جدا میشدم حتی اگه تنها هم بودم خوشبختی بودم تا الان که با دو تا بچه همه چیزو تحمیل میکنه.مرد باید آرامش دهنده باشه نه اینکه لجبازی کنه بخاد اذیت کنه

میگه تو چک کردی پس منم میکنم ازش متنفرم چیکارش کنم دیده پشت سر مادرش حرف زدم برا همین طلبکارم اون شد ...

😬😬😬 ای وای!   چقدر هم کینه ای هست!    البته منم پشت سر خانواده شوهرم زیاد حرف می زنم ولی ردی از خودم باقی نمی زارم گوشی زمین نزاشته همه رو سریع پاک می کنم!  

کلا هر چیزی که مایه بحث بتونه باسه رو پاک می کنم حتی سرچ اینترنت گوشی! 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
😬😬😬 ای وای! چقدر هم کینه ای هست! البته منم پشت سر خانواده شوهرم زیاد حرف می زنم ولی ردی از خ ...

من نمیدونستم یهویی میاد میگیره گوشیو اخه. از این کارا نمیکرده. نمیدونم تموم کنم یا بمونم باهاش.تو گوشی دیده من گفتم میخام با این پسره اکی شم خیلی حرصی شده...من واقعا اینکارو نکردم ولی میگه وقتی میخواستی با انجام دادنش هیچ فرقی نداره