یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوایلی که با همسرم عقد بودیم همیشه خدا بوی یه عطر خاصی میداد در حالیکه اصلا عطر نداشت فکر کنم یکسالی اون بو رو میداد حتی وقتی عرق میکرد عرقش بوی اون عطر وگل رو میداد خیلی برام جالب بود البته بعدا دلیلشو فهمیدم
لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم
خیلیا میگن جن ها میان تو مجلس توس میدن خیلیا میگفتن بخدا تنهایم تو خونه از بوی توس میمیریم، یکی میگفت تنها داشتم پای تنور نون میپخت یهو یه بوی توس پیازی پیچید تو دماغم نزدیک بود خفه شم
بچه ها مسخرم نکنید ولی واقعا میگن اگر بوی خوبی میاد حتما امامی یا پیامبری وارد خونتون شده خونمون نه گل داره نه باغچه و اطراف خونمون هم خالیه ولی چند. وقت پیش اینقد بوی یاس می اومد تو خونه اینقد این بو خوبه فکر می کنی تو بهشتی چند وقت بعدش متوجه شدم همونجایی که بوی یاس می اومد زنبورا همون قسمت کندو هم درست کرده بودن دقیقا دو بار این بوی عجیب گل یاس و نرگس و ترکیبی از بهترین عطرها واقعا توصیف شدنی نیست