2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عه خونه مامانم همیشه هست ولی کسی رو ازدست ندادیم

مامانت از اسپری خوش بو کننده استفاده نمیکنه؟ یا گل توی خونه داشته باشید؟

حالا با مشت نزن دهنم تا یه فکری به حال بوی خوب خونه بکنیم😅

شایدم روح پاک بستگان دور باشه که شما نمیشناسی😎

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 
مامانت از اسپری خوش بو کننده استفاده نمیکنه؟ یا گل توی خونه داشته باشید؟ حالا با مشت نزن دهنم تا یه ...

نه ولی خیلی نماز میخونه و قران

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین

اوایلی که با همسرم عقد بودیم همیشه خدا بوی یه عطر خاصی میداد در حالیکه اصلا عطر نداشت فکر کنم یکسالی اون بو رو میداد حتی وقتی عرق میکرد عرقش بوی اون عطر وگل رو میداد خیلی برام جالب بود البته بعدا دلیلشو فهمیدم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

خیلیا میگن جن ها میان تو مجلس توس میدن خیلیا میگفتن بخدا تنهایم تو خونه از بوی توس میمیریم، یکی میگفت تنها داشتم پای تنور نون می‌پخت یهو یه بوی توس پیازی پیچید تو دماغم نزدیک بود خفه شم

بچه ها مسخرم نکنید ولی واقعا میگن اگر بوی خوبی میاد حتما امامی یا پیامبری وارد خونتون شده خونمون نه گل داره نه باغچه و اطراف خونمون هم خالیه ولی چند. وقت پیش اینقد بوی یاس می اومد تو خونه اینقد این بو خوبه فکر می کنی تو بهشتی چند وقت بعدش متوجه شدم همونجایی که بوی یاس می اومد زنبورا همون قسمت کندو هم درست کرده  بودن دقیقا دو بار این بوی عجیب گل یاس و نرگس و ترکیبی از بهترین عطرها واقعا توصیف شدنی نیست