2777
2789
عنوان

خانوم هایی که با تحصیل و کنکور لِوِل خانوادگیشون رو بالا کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3382 بازدید | 127 پست
این همه خودم نبودن داره منو میکشههاینا نسل در نسل ثروتمند بودن ، پدربزرگ هاشون خارج رفته ان و نه مثل ...

تو متعلق به دنیای پر زرق و برق اونا نیستی 

تواصیلی،توبهترین هارو داشتی اما نابودشون کردی

فقط برای یه نقاب قشنگ داشتن...

و چه بدباختی :)

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
کسی تجربه مثل من داره؟ چه جوری با خودم کنار بیام؟؟؟ من برای عوض کردن لول خانوادگیم باید تحمل کنم و ه ...

زدی جاده خاکی چه مسیر درستی اخه!!

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خودت برای نسل بعدت مادر و مادربزرگ با کلاسی باشی بچه تو اصلا براش مهم نیست عمه مادرم کیه و کج ...

میدونم ، من برای اینکه بچه هام اذیت های منو نبینن باید تلاش کنم، باااید

من اون کسیم که باید طبقه خانوادگی رو عوض کنم ولی فقط خستم ، نیاز دارم یکی بهم دلداری بده و واسه همین تاپیک زدم 

میدونم خیلی کار چیپی زدم ولی خستم خیلی خستم

چجوری 3 ساله دانشگاه رو تمام کردی و 2 ساله بانک کار میکنی؟ 😐

با دروغگویی🙂

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم... اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚

بیشتر ببینید

باور نکردم 

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم... اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚

بیشتر ببینید
3 جا؟ کجا کار می‌کنید؟

توی خوابگاه برای بچه ها بند مینداختمو مو رنگ میکردمو ازین چیزا

معلم خصوصی کلاس شیشمیام بهشون ریاضی و هوش درس میدم کمک استادم میکنم ترجمه میکنم تابلو خط میفروشم توی یه هایپرمارکت حسابداری میکنم هر کاری که گیرم بیاد