2777
2789
عنوان

بخاطر فرار از کار میخوام حامله بشم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 133 پست
معلم رسمی

بچه اولم متولد 30 شهریور بود وقتی رفتم سر کار 12 ماهش بود

ولی الان میگم بهتر از اینم میشد باشه

متولد مرداد باشه بهتر میشد مرخصی 13 ماه میشد

اقدامی اواخر ابان و اویل اذر

من اواسط دی اقدام داشتم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
آفرین بهتون، من آرزومه معلم بشم. ده ساله غیر انتفاعی هستم یا حقوق خیلی کم و بدون بیمه. اره الان مناب ...

عزیزم با پشتکار بله میشه چرا که نه ولی تایم زیادی باید اختصاص بدین به خوندن اگه پیش زمینه ای از درسها ندارید حتما بیشتر بخونید و نمونه سوال زیاد تست بزنید ،بله غیردولتیا بدرد نمیخورن بیچاره معلم های غیردولتی کلی حرف میشنون اخرشم هیچی به هیچی عمرتونو تو غیردولتیا نزارین حیفه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با پشتکار بله میشه چرا که نه ولی تایم زیادی باید اختصاص بدین به خوندن اگه پیش زمینه ای از درسه ...

دقیقا همینطوره ، کلی حرف از مدرسه مدیر و اولیا چون پول میدم و همیشه مدعیه ما هستن. نه قربونت تا حالا نخوندم، متاهلم هستم. خدا کمک کنه بتونم بخونم. خوش به سعادتتون بخدا. من آرزومه رسمی شم توی ۳۶ سالگی 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
معلم رسمی

فکر کردی بچه بیاد استراحت میکنی؟ یه شب خواب برات میشه آرزو ۶ ماه اول قشنگ اشک تو درمیاره من گریه میکردم میگفتم زندگی قبل بچه دار شدنم و میخوام الان واسه اینکه چند ساعت بچه داری نکنم حاضرم هر کاری بکنم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
بازدهی خوبی داره حتی موقع تحصیل کردن هم بهشون حقوق میدن مثلا فرق یکی که اقتصاد میخونه یا نمیدونم حقو ...

عزیزم اگه به خاطر اون چندر غازی که به دانشجو معلم ها میدن انقدر زورتون اومده چرا نمیرید فرهنگیان پس؟ از نظر شما درس هاش خیلی هم آسون تر از رشته های دیگه س و خیلی تعطیلات دارن پس بفرما برو . به دانشجومعلم به این خاطر حقوق میدن که تعهد داره که تو ۴ سال تحصیلیش هر زمان لازمش داشتن باید بره سر کار همین کتری که ۲ساله دارن انجام میدن و دانشجوهارو از سال سوم میبرن سرکار و هم زمان با درسهای دانشگاهشون ازشون بیگاری میکشن !

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
دقیقا همینطوره ، کلی حرف از مدرسه مدیر و اولیا چون پول میدم و همیشه مدعیه ما هستن. نه قربونت تا حالا ...

بله درک میکنم توی دولتیش که مدیر یه مقام تشریفاتیه حرف داره با اینکه یه کارمنده حقوقشم یکی دو تومن تفاوتشه با ما، دیگه تو غیردولتیا معلم چی میکشه 

عزیزم معلمین ؟ بهم پیشنهاد بده کی بچه بیارم😂😂

بله

از اواخر

ابان _  اذر  _ تا دی

تا اون تایمم حسابی به بدنت برس

من با اولین اقدام باردار شدم، ولی ممکن بود این طور نشه، این 3 ماه 3 تا فرصت داری

همه چیز تو دست ما نیست

امسال ناخواسته  ابان باردار شدم متاسفانه از دستش دادم ولی 

دیدم حساب کتاب خدا بهتر از منه و اگه داشتمش موقعی که میرفتم مدرسه 1 سال و یه ماهش بود

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

بچه دوم من الحمدلله الان کلاس اول هست

از بارداری بچه اول تا کلاس اول رفتن بچه دوم چه پدری از من دراومد خدا بدونه

مگه فقط همین یه سال هست

قانون کار بر خلاف اولدورم های اعلام شده اصلا حمایتی از مادر نداره

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

فکر کردی بچه بیاد استراحت میکنی؟ یه شب خواب برات میشه آرزو ۶ ماه اول قشنگ اشک تو درمیاره من گریه میک ...

وااای 😭😭😭😭من میترسم انقدر تو مدرسه بچه ها ازم انرژی بگیرن که واسه بچه خودم نتونم انرژی داشته باشم و حس ناکافی بودن بهم بده😔

بچه ی اسی وقتی علت دنیا اومدنشو میدونه:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤨

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید