2777
2789
عنوان

بخاطر فرار از کار میخوام حامله بشم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 133 پست
احتمالا مادر منم واسه همین منو به دنیا اوورده حوصلمم نداره

بیچاره بچه ی معلمها 🥺مادرشون برای بچه های دیگه میتونه وقت بزاره جز بچه خودش😭دلم برای بچه ی اینده م سوخت میترسم براش انرژی کافی نداشته باشم 

بلهاز اواخرابان _ اذر _ تا دیتا اون تایمم حسابی به بدنت برسمن با اولین اقدام باردار شدم، ولی ممکن ...

درست میگین عزیزم اگه تایم بارداری مو اینجوری بچینم بهتره حداقل بچه م یه خرده بزرگ میشه منو کنار خودش میبینه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیچاره بچه ی معلمها 🥺مادرشون برای بچه های دیگه میتونه وقت بزاره جز بچه خودش😭دلم برای بچه ی اینده م ...

اره من مامانم معلم دبیرستان بود ساعت ۳ میومد خونه منم ساعت ۱۲ تعطیل میشدم درم نمیتونستم باز کنم زورم نمیرسید تا وقتی میومد تو کوچه ها پرسه میزدم

حالا میفهمم چرا اینقدر بیماری روانی دارم

بلهاز اواخرابان _ اذر _ تا دیتا اون تایمم حسابی به بدنت برسمن با اولین اقدام باردار شدم، ولی ممکن ...

ببخشید بعد یک سالگی میزارین مهد یا پرستار میگیرین؟

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

اره من مامانم معلم دبیرستان بود ساعت ۳ میومد خونه منم ساعت ۱۲ تعطیل میشدم درم نمیتونستم باز کنم زورم ...

ب خاطر دو سه ساعت منتظر موندن بیمار شدی؟عزیزم حق هر انسانی داشتن شغله

بازدهی خوبی داره حتی موقع تحصیل کردن هم بهشون حقوق میدن مثلا فرق یکی که اقتصاد میخونه یا نمیدونم حقو ...

راه دانشگاه فرهنگیان رو کا ما نیستیم آنقدر طلبکارین!!!! هر کس تونست قبول شده رفته دانشگاه فرهنگیان درس خونده حقوق گرفته... شما چرا حرص میخوری؟ ما تو دانشگاهمون رتبه بالای هزار نداشتیم... طرف رتبه نه بود اومده بود فرهنگیان در صورتی که می تونست بره حقوق بهترین دانشگاه... می تونست بره شریف... پس اونی که میاد فرهنگیان مفت حقوق نمی گیره تو کنکور شب و روز نداشته درس خونده... اونی که اقتصاد میخونه احتمالا تو کنکورش و تلاش براش کم گذاشته یا نتوانسته به حد نصاب برسه... در نهایت بدونید دانشجو معلم مفت حقوق نمی گیره و علاوه بر دوره کنکور چهار سال تمام زیر نظر دارند و از خیلی ازادی ها محروم میشه...

بیچاره بچه ی معلمها 🥺مادرشون برای بچه های دیگه میتونه وقت بزاره جز بچه خودش😭دلم برای بچه ی اینده م ...

اتفاقا بچه اای معلما خیلی خوب میشن  حداقل تابستون مامانشون رو دارن  بچه های کادر درمان شوتی بزرگ میشن واقها

تا خدا چی بخواد گلم، امسال قسمت نشد بغلش بگیرم

انشالله خدا بهترینارو براتون رقم بزنه بچه اولتون رو کجا گذاشتین؟من خیلی استرس دارم بابت این موضوع

راه دانشگاه فرهنگیان رو کا ما نیستیم آنقدر طلبکارین!!!! هر کس تونست قبول شده رفته دانشگاه فرهنگیان د ...

عزیزم حالا نمی‌خواد پز بدی اونی که نرفته شریف چون میدونسته قرار بوده بیکار شه و راه مهاجرت هم نداشته واسه همین اومده فرهنگیان😂

هروقت کسیو دیدی از پزشکی تهران دست کشیده اومده فرهنگیان اون موقع پز بده🖐🏻

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
ب خاطر دو سه ساعت منتظر موندن بیمار شدی؟عزیزم حق هر انسانی داشتن شغله

به نظرت سه ساعت تنها تو کوچه ول بچرخی جالبه

یا مثلن تنها تو خونه میترسی از پتو دربیای بری دستشویی بعد هم اونجا از ترس بریزه 

درسته همه برن کار کنن ولی همه نباید بچه بیارن