2777
2789
عنوان

بخاطر فرار از کار میخوام حامله بشم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 133 پست
۲۶ سالمه گلم همسرم ۳۵سالشه گاهی وقتا میگه بچه بیاریم بهش گفتم با این شرایط خوبه😂

عزیزم کار خوبی میکنی، استارتر من معلم غیرانتفاعی هستم. ببخشید میشه بگید چند ماه خوندید و روزی چند ساعت که قبول شدیذ؟ من می‌خوام تازه شروع کنم به خوندن آزمون برای معلمی، میگن اول خرداد امتحانه.‌ به نظرتون توی دوماه میشه خوند و قبول شد؟ همیشه کارنامه قرمز بودم و غیر بومی 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
منم دوس دارم دو تا پشت سرهم به فاصله ی دو الی سه سال داشته باشم

به نظرم به فاصله همون یه سال بیار که حوصله داشته باشی بچه های الان خیلی شیطونن اینقد خون به جگر میکنن ادم دیگه هرچی بزرگتر بشن دومی رو نمیخواد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا به همه بچه بده ولی نه یکی دوتا بده باهم بازی کنن

توروخدا از این دعاها نکن واسه همه😭😂

پستت رو سیو میکنم که گمت نکنم

چون قراره آخر ماه یه تاپیک بزنم و از مکافات های این مدتم بگم

که از قضا به بحث ما مربوط میشه

حتما تگت میکنم🥲😂

😂اره بشوبنظرت چیه اینکارو بکنم؟چند سالته شما؟

نمیدونم ک لو نری ی وقت؟اگه بتونی بکن  من شنیدم مهمان میدن نه انتقال  من برا ارشد میخونم ۲۷ سال

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

خودت میگی از صبح تا ظهر خیلی ها از صبح تا شب حتی عصر کار میکنن و اینکه همه شغل ها سختی خودشو داره بق ...

انرژی ای که بچه از ادم میگیره ادم بزرگ اون انرژی  رو از شما نمیگیره هر کاری سختی خودشو داره من شعور اینو دارم به هیچ شغلی هم توهین نمیکنم کار یعنی سختگی ولی هدف شماهایی که کار معلمی رو میخواین اسون جلوه بدین معلوم نیس چیه

خودت میگی از صبح تا ظهر خیلی ها از صبح تا شب حتی عصر کار میکنن و اینکه همه شغل ها سختی خودشو داره بق ...

والا من هر اداره ای رفتم همه کارمندا از زیرکار در رو و بی مسئولیت ولی معلمی که بازدهی خوبی نداشته باشه باید به صدهانفر جواب پس بده 

۹ ماه دولت حقوق مجانی میده ینی؟!بعد از چندمین ماه بارداری دیگه رفتین استراحت و این پروسه شروع شد؟کل ...

عزیزم حقوق مجانی چیه . این حق تمام زنای شاغله که ۹ ماه مرخصی داشته باشن.  مثلا خدا راضیه بچه ی یک ماهرو بسپاریم به امان خدا و بریم سر کار ؟ اصلا تو اون وضع کی میتونه بره سرکار. 

از اول مهر نرفتم 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
والا من هر اداره ای رفتم همه کارمندا از زیرکار در رو و بی مسئولیت ولی معلمی که بازدهی خوبی نداشته با ...

بازدهی خوبی داره حتی موقع تحصیل کردن هم بهشون حقوق میدن 

مثلا فرق یکی که اقتصاد میخونه یا نمیدونم حقوق میخونه با یه معلم چیه؟ 

اگه قرار بر حقوق دادن زمان تحصیل و.. هست باید همه یکسان باشن 

والا کلی رشته هست از معلم ها بیشتر تلاش کردن 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
عزیزم کار خوبی میکنی، استارتر من معلم غیرانتفاعی هستم. ببخشید میشه بگید چند ماه خوندید و روزی چند سا ...

گلم من سال ۹۹ قبول شدم کارشناسی مو سریع تموم کردم رفتم سراغ ازمون حدود چهار پنج ماه روزی هشت نه ساعت میخوندم البته اون سال منابع فرق داشت من یادمه درسهای عمومی ریاضی انگلیسی هوش و.... رو هم خوب زده بودم نمره م بالا بود همین تهران قبول شدم اینجا هم خیلی شرکت کننده داره

عزیزم حقوق مجانی چیه . این حق تمام زنای شاغله که ۹ ماه مرخصی داشته باشن. مثلا خدا راضیه بچه ی یک ما ...

بازدهی خوبی داره حتی موقع تحصیل کردن هم بهشون حقوق میدن 

مثلا فرق یکی که اقتصاد میخونه یا نمیدونم حقوق میخونه با یه معلم چیه؟ 

اگه قرار بر حقوق دادن زمان تحصیل و.. هست باید همه یکسان باشن 

والا کلی رشته هست از معلم ها بیشتر تلاش کردن

پس حقوق مجانی این نیست چیه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
گلم من سال ۹۹ قبول شدم کارشناسی مو سریع تموم کردم رفتم سراغ ازمون حدود چهار پنج ماه روزی هشت نه ساعت ...

آفرین بهتون، من آرزومه معلم بشم. ده ساله غیر انتفاعی هستم یا حقوق خیلی کم و بدون بیمه. اره الان منابع عوض شده، بنظرتون تو این دوماه میشه اموزگاری قبول شد؟

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑