2777
2789
عنوان

بابام به حموم رفتنام گیر میده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3843 بازدید | 125 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بری دکتر پوست محلولی میده جلوی چرب شدن موهات را میگیره یا حداقل برایه چند روز به تعویق میندازه.

شاید پدرتون احساسه بدی دارن به حمام رفتنان مثلا فکر میکنن تو خلوت بودنتون کاری که نباید انجام میدین البته سوتفاهم نشه نمیگیم اینکارو میکنید فکر پدر تون شاید اینطوریه و احساس بدی بهش دست میده و گیر میده.

ولی در کل دکتر پوست کمک میکنه به چربی سرتون امتحان کنید

شامپو خشک بدون مواد مضر هم تاثیر داره ولی بهتره از دکتر مشورت بگیرید در این مورد.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
بیشتر ببینید
خب وقتی میگن بگومن میرم حموم شما گیر میدید، نمیرم حموم گیر میدیداصلا وقتایی برو که خونه خالیه

یه بار اینو گفتم یه چشمم اشک شد یکیش خون🤣

اخه خونه ما هیچوقت خالی نمیشه

منم روزا سرکارم

بگو بابا یه چیزی میگم ناراحت نشی من به شما رفتم زود عرق میکنم بو میگیرم تو چون عادت داری متوجه منم نمیشی بقیه پشت سرمون میگن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب بری دکتر پوست محلولی میده جلوی چرب شدن موهات را میگیره یا حداقل برایه چند روز به تعویق میندازه.شا ...

اون مردی که چنین فکری به بچش داره پدر نشه بهتره

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه