2777
2789

قوری پیرکس دوسایز
6عدد ماهیتابه متوسط پیرکس
دوعدماهیتابه بزرگ پیرکس
دوعددلازانیا خوری پیرکس
سس خوری فرانسه لومینارس 
سه عدد قابلمه پیرکس
4عدد قدح کوچک و بزرگ پیرکس
کیک خوری در دار بلور
دوعدد زیر سیگاری بلور

سوفله خوری  دیسی
سوفله خوری سوپی
سوفله خوری دیسی کوچک

60عدد برنج خوری ایروپال
60خورش خوری ایروپال
60 پذیرایی ایروپال
24 آبگوشت خوری ایروپال
36 کاسه ماست ایروپال
36 عدد ترشی خوری ایروپال
8تاعدد قدح ایروپال
12سس خوری ایروپال
18 نمک پاش ایروپال

12عدد لیوان فرانسوی 
دوعدد ماگ لومینارس
سه دست پارچ و شربت خوری لومینارس(هر دست حاوی یک پارچ و6لیوان ست) 
سه دست نیم لیوان لومینارس
سه دست لیوان دسته دارلومینارس. 
دوعدد سینی لومینارس گرد

12 عدد بستنی خوری بلند 
دودست لیوان دم دستی شامل 12عدد
دوست نیم لیوان دم دستی

میوه خوری سیلور بزرگ
شیرینی خوری سیلور
شکلات خوری سیلور
جادستمال طرح قو سیلور2عدد
دوعدد قندان سیلور
یک عدد گلاب پاش سیلور
جاکارد و چنگال سیلور
سه عدد جا اجیلی سیلور
دو عدد جام سیلور
سرویس چای سیلور(سینی و فنجان) 

سرویس 6 نفره ایروپال مربع گل قرمز 
سرویس 6 نفره ایروپال  لب کنگره 
قوری هیئتی چینی زرین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خواهرم ساندویچ ساز چه صیغه ایه توضیح بده 😁

ساندویچ ساز توش نون تست میزاری موادپیتزا یاپیراشکیم میزاری درشو میبندی فقط شکل بهش میده ویکم سرخش میکنه

من توش پنکیک هم درست کردم بانون لواش هم چیزی درست کردم بدنبود ولی پرکاربرد هم نیست من کم استفاده کردم

لوازم برقیایی ک لازمتون میشههمزن کاسه دار یاسادهمخلوط کن وغذا سازگوشت کوب برقیچای سازبرقیابمیوه گیری ...

منم همینارو گرفتم فقط

دیگه به نظرم کافیه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
اهان بسلامتی عزیزم مبارکتون باشه

ممنون عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

وسیله سفره

جا سبزی خوری و جا نان فانتزی جامیوه فانتزی
4عدد سبزی خوری ونان خوری روکش پارچه ای
یخ مصنوعی دوبسته

24 عددجا سبزی خوری  سفره
18عدد جا نان سفره
دستمال گل کن  سفره 
سیخ چوبی کوچک و بزرگ

تابلو گل مسی
6تاتشت و 6سبد استیل یونیک
6 تا سینی استیل و3 عدد سینی روحی سایز مختلف

اره بابا زیادم‌هست چه خبره مگه جنگهواقعا ادم زیادبگیره اسراااافه

کلا شلوغی دورمم اصلا دوست ندارم

انگار ذهنم خسته میشه

بیشتر ببینید
خواهرم ساندویچ ساز چه صیغه ایه توضیح بده 😁

یچیز بگم بنظرم اصلا اصلا بخاطر شوهرتون به پدرتون سخت نگیرید. خیلی گرونی شده. نصف اینا بکار نمیاد. خیلیا شوهر بدعادت میشه بعد عروسی حتی خرید نمیرن چون همه چیز تکمیل. ما یخچال پر کردیم ولی بگذارید خانواده داماد پر کنند اشتباه منو نکنید. خیلی قدر دان باشن آخرش میگن عروس خودش اومد.... بزرگم باخودش آورد. اگه میدونید بعد جهاز پدرتون دیگه خرجی نمیکنه و میگذارن در آینده هاتونو داشته باشه بنظرم چیزای خوب بگیرید که حداقل بعد دلتون نسوزه

این فقط رختخوابی و این هاستدوعدد فرش 12متری4تا کاور رختخوابدودست لحاف و تشک عروس دامادی مخمل3عدد تشک ...

من باورم نميشه 

اينا يك مغازه ميشه 

چه طورى بادت مونده اين همه 

من هى ميخوندم فرقشون رو با هم بفهمم 🫢