2777
2789

تو این مورد نمیدونم ولی من اگه کسی لباس شبیه منو بخره اصلا ناراحت نمیشم 

چون اون لباس جین جین توی تولیدی دوخته شده و هزاران تای دیگه از این هست 

طراحی اختصاصی هم ندادیم برامون بکنن که رو مدل لباسمون تعصب بکشیم 😅 

بعضی دوستان فکر میکنن میخوان اسکار شرکت کنن خوبیت نداره لباساشون شبیه یکی دیگه باشه! 

رها کنید دخترا 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره منو جاریم از لباس جاری دیگمون خوشمون اومد گفتیم ادرس بدع بریم بگیرم یجوری شد بعد شوهرش اومد گف فلانی اینا میخان مث من بگیرن ماهم بدمون اومد دیگه هج نگفتیم 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید

لباس نه، چون ممکنه تو یه مرتسم هر دو اونو بپوشین زیاد جالب نمیشه ولی وسایل منزل مشکلی نداره، البته لباسم اگه بخوای توی مراسمای غیر مشترک با جاری بپوشی ایرادی نداره، ولی نگیری بهتره، 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

نه اصلا مگه خودم سلیقم چشه بهتره اونو میخرم مگر دگ خیلی داغون باشه سلیقم 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

راستش نه 

چون بازار پره از مدل های مختلف 

یکی دیگه میخرم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
نه ،عموما طرف بدش میاد یا میگه خودش سلیقه نداره من هر چی میخرم کپی میکنه

حالا خواهر من دقیقا همینه نه که بگم ناراحت میشم ولی خوشمم نمیاد دقیق بعد اینکه من یه چیز میخرم بهم میاد میره تقریبا عینش و میخره .و واقعا اعتراف میکنه میگه من سلیقه ندارم مثل تو میخرم به منم بیاد!!!!!!