2777
2789

والا خواهر کوچیکم نه بهم عید تبریک گفته

نه اینکه اومده خونه من یا مادرم

امروز مادر ام اصرار کرد پاشو بریم ببینیمش عید دیدنی

شوهرم گفت نرو تا نیومده 

من گوش نکردم الان اومدیم جلو در موندیم میگه به شوهرم نگفتم میاین!!! 

خیلی عصبانی ام نه تبریک میگه نه اومده الانم اینجوری بی احترامی میکنه

بچه کوچیکم داره دلتنگ بچه ام و اگر نه از همین دم در برمیگشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله 

همسرتون حرف درستی زدن وقتی خواهرتون یه تبریک هم رعایت نکردن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

وا برگرد یعنی چی خودتو با حرف مادرت بی ارزش کردی  به مادرت بگو بفرما اینم نتیجه و ثمره  اینکه بزرگتر بره پای کوچکتر . شما میخای بمون تا از همسرش اجازه بگیره ولی بنده برمیگردم.

ساعت ده صبح رفتین عید دیدنی؟

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید

خاله به ما زنگ نزد

شوهر عنترش به تموم باجناقا زنگ زده بود الا بابای من

برن  به جهنم😒

قاطی کردن همشون..مشکلیم باشون نداشتیم

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

لابد نیومدن و تبریک نگفتن ک شماهم نرید .....حق با همسرت بوده ....حالام به دل نگیر دنیا دوروزه بذار به پای بی اعصابی وگرونی و درگیری های ذهنی که دست به دامان همه شده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من از همه کوچکترم    جایی نرفتیم فعلا  ولی پسر خاله ام اینا اومدن دیشب    همینطور اون یکی خاله م 🤭😅

بیا !.. ولی بی صدابنشین و نگاهم کن که چطور با تو قدم می زنم!چطور دستت را گرفته ام ببین چگونه با تو به دنیا فخر می فروشم! بیدارم نکن بگذار زندگی کنم با تو!

من خواهرم کوچکتر هست ولی چون همسرش از همسر من بزرگتر بودن ما احترام گذاشتیم زودتر رفتیم 

ولی مادرتون چرا خواهرت نیمده پاشده رفته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜