2777
2789

اگه سردردبگیره باقرص خوب میشه ولی قلب بگیره هیچ وقت خوب نمیشه میگماالامن نیستم کناراون جدیدحالت خوبه بی معرفت دلت برام تنگ نشدمن که دلم برات یه ذره شدچراامدی تورندگیم وقتی منو نمیخواستی هرشب کارم شده گریه کاش مثل خودت بشم فراموشت کنم امیدوارم جواب دل شکسته منومیدی 

بدبختی هات بامن بودولی خوشی هات بایکی دیگه😭😭چجوری قبول کنم نیستی چجوری به قلب بی درکم بگم اون دیگ مال تونیس مال یکی دیگه 

خدایاشکرت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره دوست پسرم ولم کردبد۴سال

چند وقته کات کردید؟؟؟؟؟

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

میدونی چیه تامیخوام ازجام بلندشم بغض خفم میکنه توان حرف زدن ندارم کسی نمیدونه چ مرگمه

میفهمم کاملا کشیدم افسزدکی گرفتی تمام استخوانات درد میکنه و میسوزه من نا نداشتم از تخت بیام پایین برم سرکار 

میفهمم دنیا برات بی معنا شده 

زمان لازم داری

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

میفهمم کاملا کشیدم افسزدکی گرفتی تمام استخوانات درد میکنه و میسوزه من نا نداشتم از تخت بیام پایین بر ...

شب هااخواب ندارم روز هاهم بااسترس بیدارمیشم 

الهی فداتشم من چرابابدمادخترادردعشق بکشیم

شب هااخواب ندارم روز هاهم بااسترس بیدارمیشم الهی فداتشم من چرابابدمادخترادردعشق بکشیم

دورت بگردم 

میدونم چی میگی شبا انگار فکر و خیالها و عذابها بیشتر میشه 

قطعا وزن کم میکنی و بی اشتها میشی اما بعنوان خواهر بزرگت میگم هیج مردی ارزش اینو نداره بخاطرش اینطوری باشی کسی نبود به من بگه دلسوز و راهنما ندلشتم اما الان یاداون موقعها میفتم از خودم عصبانی میشم چرا روح و روانمو داغون کرذم انقد ادمهای لایق تری وجود داره بیان تو زندکیت انقدر دنیا بزرگه که بدونی دنیا منحصر در وجود اون شهص نیست

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

۵روز

خوب میشی به مرور زمان

انقدر بهش فکر نکن خودتو مشغول کن کارای دیگه انجام بده

اونی که ولت کرده و دلتو شکسته ارزش فکر داره مگه

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

دورت بگردم میدونم چی میگی شبا انگار فکر و خیالها و عذابها بیشتر میشه قطعا وزن کم میکنی و بی اشتها می ...

دقیقاامیفهممم چی میگی منم کسی ندارم درکم کنه بگ اروم باش یاهرچیزق