2777
2789
عنوان

چه خبره تو این سایت همه مردا خشونت فیزیکی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 37 پست
یه اخلاق هایی فقط و فقط زیز یه سقف که رفتی میفهمی اکثر آدما تو دوستی و نامزدی فرشته ان

توی 6 سال صدرصد طرف بازیگر معروف هم باشه خودشو یه جاهایی مشخص میکنه !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من سنتی ازدواج کردم با شناختی که پدرم از خانواده داماد داشته مگه تو دوستی طرف میگه من چکاره ام اخلاقم چیه از اون حرفها بوداااااااااا

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

کلا تو نی نی سایت فکر میکنن ازدواج سنتی یعنی دختر و پسر تو حجله اولین بار همدیگه رو میبینن 🤣🤣فکر م ...

دقیقا‌گل گفتی 

انگار ما بدون شناخت بله گفتیم

اتفاقا تو دوستی احساسات غلبه داره عیب ها دیده نمیشه حداقل صد بار تو همین سایت خوندم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
همچین در بسته هم نیستاین حرف فقط مسئولیت رو از خودتون باز میکنهمی تونید شناخت پیدا کنید

شاید۲۰ درصد بشه شناخت پیدا کرد 

هرچیم بری تحقیق هرچیم دوست باشی بازم نمیشه شناخت

چه مسئولیتی اخه؟اصن حرفتون ربطی نداشتا از متاهلا بپرسین چند درصد شوهرشون مثل سالای اولن

توی 6 سال صدرصد طرف بازیگر معروف هم باشه خودشو یه جاهایی مشخص میکنه !

والا دوستی که ۶ سال طول بکشه معلوم نیست به ازدواج ختم بشه یا نه حالا هر چقدر میخوای بشناس

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
الان بگیم یه مدت دوست و اشنا شیم میگن نه شمااا خرابیدزندگی والا بچه بازی نیست خیلی باید زفت و اومد ت ...

والا ما دوره دوستی 

دوران نامزدی 

عقد 

هنوزم نشناختمش هر دورش یه شخصیت بود و فرق داش

ب قول زن داداشم تا نرید زیر یه سقف همو نمیشناسید 

عشــــAــــق🔗♥️

خودتم داری میگی تا حدودی پس یعنی صددرصد نمیتونی بشناسی طرف چطور آدمیه

همون حدودیش هم خیلی بهتر از ازدواج سنتیه

یه حدودی می فهمی

حالا چون صد در صد نیست باید آدم خودش رو بندازه تو جهنم؟وقتی می تونی یه حدودی شناخت پیدا کنی خوب چرا که نه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
والا دوستی که ۶ سال طول بکشه معلوم نیست به ازدواج ختم بشه یا نه حالا هر چقدر میخوای بشناس

خیلی ها دیدم 6 یا 4 سال دوست بودن به ازدواج ختم شد مثل خود ما 

الان با قدیم مقایسه نکنید

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

شاید۲۰ درصد بشه شناخت پیدا کرد هرچیم بری تحقیق هرچیم دوست باشی بازم نمیشه شناختچه مسئولیتی اخه؟اصن ح ...

ربط داشت

یه حدودی شناخت بهتر از هیچیه

احساساتی نشی و عقلت رو به کار بندازی با همون حدود هم می تونی بهتر تصمیم بگیری

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
همون حدودیش هم خیلی بهتر از ازدواج سنتیهیه حدودی می فهمیحالا چون صد در صد نیست باید آدم خودش رو بندا ...

عزیزم الان ازدواجهای سنتی هم مثل قبل نیست 

با هم رفت و آمد دارن تلفنی حرف میزنن رستوران و کافی شاپ و سینما و کنسرت میرن 

فقط رابطه ی خیلی خصوصی با هم ندارن که اینم برمیگرده به دیدگاه و طرز فکر هر کسی