2777
2789

جدیدا خیلی بد شده اصن نمیشناسمش تو دعوای اول ک سر ی چیز مسخره باعام بحث کرد اینقدر عصبی شدم ک حمله عصبی بهم دست داد از حال رفتم حتی نیومد بالا سرم  ی هفته تموم من ک ب درک ب پسرشم زنگ نزد بچم تب کرد تو خواب گریه میکرد اشتیمون دادن الان گیر داده طلاهات بده کار دارم منم اعتماد ندارم ندادم از اون روز باعام چپ شده باز داره شکنجه روحیه میکنه ب روش های مختلف دیشب دیگ قلبمو سوزوند با این حرکت گفت خونه شلوغه مبخایم چکار😔💔

دست کسی به آینه شمعدونم بخوره قلمش میکنم 

یعنی چی انداخت سطل آشغال تو هم نگاش کردی ؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دست کسی به آینه شمعدونم بخوره قلمش میکنم یعنی چی انداخت سطل آشغال تو هم نگاش کردی ؟

جدیدا خیلی بد رفتار میکنه تازه سند سیمکارت پیدا کردم تو خونه ک مال خودشم نیس ولی نوعه

در کل آدم خوبیه یا بد؟برا چی طلاهاتو میخواستچرا ندادیش

از وقتی رفتم سرکار خیلی بد شده اینم بگم شماره زن داداش سابقشو هی سیو میکنه من پاک میکنم تهش گفت ببین میشه دختر عمومی تو با دختر عموهات پسرعمو هات ارتباط نداری گفتم ببین فرق میکنه حس میکنم با همن

ببین حس میکنم جادو جمبلتون کردن چون میگی جدیدا

برو عطاری کهلا بخر با سرکه بجوشون بریز چهار طرف خونت 

یکممم بپاش به لباسش فقط بعدش عطر بزن که نفهمه 

ورودی در حیاطتونم بپاش

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
از وقتی رفتم سرکار خیلی بد شده اینم بگم شماره زن داداش سابقشو هی سیو میکنه من پاک میکنم تهش گفت ببین ...

نه تهمت نزن بهش سعی کن رو لج ولجبازی نیفتی چون معمولا زن ضرر میکنه درکت میکنم دوست نداری شماره ی اون تو گوشیش باشه